UFC

(VIDEO) Kevin Holland spriječio razbojnika koji je pokušao ukrasti automobil

Kevin Holland
 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Hollandov trener tvrdi kako su ovakve stvari sasvim očekivane od Kevina koji uvijek pomaže drugima

UFC-ov borac srednje kategorije Kevin Holland prošao je kroz zanimljivu situaciju samo nekoliko dana nakon svoje borbe protiv Kylea Daukausa koja je završila ''No contestom''. Naime, Holland je spriječio razbojnika u pokušaju krađe automobila, a sve se dogodilo u mjestu Saginaw u Texasu.

Hollandov trener Shug Dorsey rano ujutro pripremao se za odlazak na jutarnji trening. Međutim, ubrzo mu je pristigao poziv Kevina Hollanda koji mu je rekao kako prati osobu koja je ukrala nečiji automobil. UFC-ov borac rekao je Dorseyu kako je blizu njegove kuće, a Dorsey je na kratko ostavio telefon sa strane te je čuo kako se nekakva potjera odvija u blizini njegove kuće.

''Pitao sam ga u kojoj se točno ulici nalazi. On mi je zatim stalno govorio gdje se nalaze. Šalili smo se da je on poput pravog policajca koji vrši potjeru, a mi ga koordiniramo dok vozi.'', započeo je Dorsey s pričom u razgovoru za MMA Junkie.

Nakon nekog vremena, MMA trener čuo je u svojoj slušalici kako se nešto konkretno počelo događati, a zatim je nastupila tišina. Dorsey se zaputio ka zadnjoj poznatoj lokaciji na kojoj je Holland vršio potjeru. Došavši na spomenuto mjesto, Shug Dorsey zatekao je Kevina Hollanda koji je oborio razbojnika. Često se Kevinu spočitava da loše hrva, no ovdje nije imao nikakvih problema u rušenju protivnika.

UFC-ov borac zadržao je osobu koja je pokušala pobjeći s tuđim autom sve do dolaska policije. Shug Dorsey navodi kako je Kevin i inače takva osoba koja nerijetko pomaže zajednici i ljudima oko sebe.

''On uvijek radi takve stvari, no ljudi znaju samo za ponešto. Javnosti je poznato samo ono što izađe u medijima. Postoji nekoliko situacija gdje je on pomogao raznoraznim osobama. To nije ništa novo za njega, on će uvijek pomoći nekome u nevolji.'', dodao je Dorsey.

Ova situacija pomalo podsjeća i na 2011. godinu kada je Jon Jones zajedno sa svojim trenerima Gregom Jacksonom i Mikeom Winkeljohnom uhvatio čovjeka koji je ukrao GPS iz tuđeg auta. Jones i njegovi treneri zadržali su razbojnika sve do dolaska policije. Nažalost, posljednjih godina Jones je češće na suprotnoj strani zakona te je on zapravo osoba koju treba zadržati do dolaska policije. Nadamo se kako Kevin Holland neće krenuti istim stopama.

Linker
26. travanj 2024 03:11