UFC

(VIDEO) ‘Nismo se vidjeli šest mjeseci i već me vrijeđaš, zar se u to pretvorilo naše prijateljstvo?‘

Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier
 Screenshot (YouTube, UFC)
Khabib primio nagradu pa ušao u zabavnu ‘raspravu‘ s Cormierom

Daniel Cormier uručio je Khabibu Nurmagomedovu još prošloga tjedna nagradu za 'Najbolji submission godine', a UFC nas je sada odlučio i počastiti snimkom tog zanimljivog susreta.

'DC' i Khabib prijatelji su već godinama i često ih znamo gledati u zabavnim verbalnim razmjenama, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Noseći nagradu koju je Khabib osvojio zahvaljujući gušenju iz borbe s Justinom Gaethjeom, Cormier je još u hodu dobacivao: "Ovo je za čovjeka koji već ima sve".

"Brate, budi profesionalan", uzvratio mu je Khabib kojeg je očito prekinuo u drugom poslu.

Cormier je potom Khabibu uručio nagradu za "prekrasni triangle choke", a pritom je i sebi pripisao dio zasluga zbog "vođenja svih onih jiu-jitsu satova obuke".

"Priznaj ljudima, nisi taj koji podučava te tehnike jer nemaš pojma o tome što je triangle choke, imaš predebele noge za to", odmah mu je 'spustio' Khabib.

"Nismo se vidjeli šest mjeseci i već me vrijeđaš? Zar se u to pretvorilo naše prijateljstvo? Možda jesam debeli umirovljeni lik, ali sjećaš li se ti onog six-packa kojim si se prije hvalio", uzvratio je potom 'DC'.

A kako je izgledao taj susret najbolje da sami pogledate:

Linker
27. travanj 2024 07:53