UFC

(VIDEO) Ono što nas je sve zanimalo: Napokon otkriveno što je Covington rekao Usmanu krajem meča

Colby Covington i Kamaru Usman

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC je putem svog Youtube kanala napokon podijelio ‘‘Thrill and the Agony‘‘ video za UFC 267 i 268 priredbe

Gotovo mjesec dana prošlo je od UFC 268 priredbe u Madison Square Gardenu. Jedna od najspektakularnijih UFC-ovih priredbi ove godine, u potpunosti je opravdala očekivanja i gledali smo sjajne mečeve. Rose Namajunas i Kamaru Usman obranili su svoje titule, debitant Alex Pereira spekaktularnim ''letećim koljenom'' savladao je Michailidisa, a ništa manje spektakularno nisu debitirali niti Chris Curtis i Ian Garry. Ne treba zaboraviti niti Marlona Veru koji je fantastičnim ''front kickom'' nokautirao legendarnog Frankieja Edgara.

Ipak, jedan od trenutaka koji je privukao pažnju mnogobrojnih MMA fanova, dogodio se krajem glavne borbe večeri. Puno je ''zle krvi'' između Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona, no dvojac se krajem meča sportski pozdravio i odradili su nešto dulju razmjenu riječi. Covington je nedavno u šaljivom tonu otkrio što je zapravo rekao Usmanu.

''Marty, dođi vamo. Marty, približi se, dođi još bliže. 'Iskoristi moj promo kod COLBY na stranici mybookie.ag.''

Naravno da razgovor nije uključivao tu izjavu, a UFC nam je napokon pružio priliku da saznamo što se dogodilo. Naime, objavljena je nova epizoda takozvanog ''The Thrill and the Agony'' serijala u kojem su sadržani zanimljivi trenuci s održanih priredbi. Putem UFC-ova službenog YouTube kanala imate priliku zaviriti u ''Sneak Peek'' verziju koju čine oni najzanimljiviji trenuci iz epizode. UFC 267 i UFC 268 priredbe ovaj put spojene su u jedan video, no mnogi su odmah premotali na razgovor Usmana i Covingtona.

''Znaš da samo pokušavam prodati borbu za tebe. Sve je ovo ljubav.'', rekao je Colby, na što je Usman dao do znanja da je svjestan toga.

Ostatak razgovora nije popraćen titlovima i malo je teže razaznati što su točno rekli jedan drugom, naročito zbog suca Dana Miragliotte koji se nekoliko puta ubacivao sa strane, dok ih konačno nije razdvojio. Ipak, čuje se kako Covington govori da samo pokušava zaraditi novac, a tim izjavama potvrđuje ono što se često priča o njemu. Naime, nerijetko smo imali prilike slušati priče kako je Covington privatno zapravo posve drukčija osobnost nego pred medijima i kamerama. Naravno, poznata je priča kako mu je prijetio otkaz u UFC-u jer nije bio dovoljno zanimljiv, no činjenica je da nerijetko pretjera u svojoj ulozi negativca.

Iako Usman i Covington privlače najviše pažnje u ovom videu, svakako ne propustite pogledati i najzanimljivije trenutke u kojima su neki od glavnih aktera Glover Teixeira, Jan Blachowicz, Petr Yan itd.

Skraćenu YouTube verziju pogledajte pri dnu teksta, a kompletnu ''The Thrill and the Agony'' epizodu možete pogledati putem Fight Passa.

Linker
26. travanj 2024 22:56