UFC

(VIDEO) Pogledajte najavu koja nam otkriva kakav nas udarački spektakl čeka za vikend

Giga Chikadze i Edson Barboza
 screenshot (YouTube, UFC)
Sjajna najava uključuje najbolje poteze ova dva umjetnika borbe na nogama

Uvijek kad se u jednoj UFC borbi sastaju borci koji su poznati po atraktivnim borbama na nogama te koji istu u pravilu apsolutno preferiraju, očekivanja su visoka. Tako ne treba čuditi što se puno toga očekuje od okršaja Gige Chikadzea i Edsona Barboze, koji u noći s 28. na 29. kolovoza predvode iduću priredbu iz UFC-ove Fight Night serije. Dakle, riječ je o borbi na pet rundi, što je činjenica koja sve čini još zanimljivijim.

Giga Chikadze nije u UFC došao uz velika očekivanja, posebno nakon poraza koji je nedugo prije toga doživio na Contender Seriesu, no polako je gradio svoj put. Nakon dvije tijesne pobjede podijeljenim sudačkim odlukama u prva dva nastupa, uspio je na račun samopouzdanja naslagati četiri puno bolja nastupa i sebe promovirati kao novog hit borca kategorije. Ono što je cijelo vrijeme bilo tu je zanimljiv arsenal udaraca unutar borbe na nogama, posebno udaraca samim nogama koji su mu specijalnost.

Koliko je ta njegova vještina zapravo dobra saznat ćemo ovog vikenda jer će protiv sebe imati borca koji već godinama glasi za tehnički ponajboljeg stand up borca u UFC-u, Edsona Barboze. Brazilac dolazi iza sjajne pobjede koju je ostvario protiv Shanea Burgosa, a upiše li još jednu pobjedu svakako ga možemo smatrati kandidatom za napad na titulu prvaka. Odnosno, savlada li Gruzijca nema nikakve sumnje da mu slijedi netko iz samog vrha.

Da bi vas što bolje na jednom mjestu upoznali s onim za što je ovaj dvojac sposoban, UFC je na svoj YouTube kanal postavio odličnu i svakako objave vrijednu najavu. Pogledajte ju!

Linker
28. travanj 2024 01:15