UFC

(VIDEO) Pogledajte posljednja sučeljavanja, u Abu Dhabiju odana počast legendarnom Diegu Maradoni

UFC Fight Island 7 sučeljavanja
 Screenshot (youtube, Ufc)
Sve je spremno za subotu i novi UFC-ov spektakl na Fight Islandu!

Nedugo nakon službenog vaganja održana su i sučeljavanja za UFC Fight Island 7 ili ako vam je draže - UFC on ABC 1 priredbu.

Kao što smo ranije izvijestili, sva 22 sudionika događaja koji nas ove subote čeka u Abu Dhabiju uspješno su skinula kilograme, a potom i stali pred svoje suparnike.

Duško Todorović, koji inače otvara glavni dio programa (21:00), i njegov suparnik Punahele Soriano gospodski su odradili ovaj dio posla. Nešto malo više napetosti bilo je tek kod Joaquina Buckleyja i Alessija Di Chirica, dok su Carlos Condit i Matt Brown odradili su jedno opako 'old school' sučeljavanje, ali s jasnom dozom obostranog poštovanja, a nešto slično moglo se vidjeti i kod glavnih zvijezda Maxa Hollowayja i Calvina Kattara.

Lijepu gestu pred okupljenima je napravio Argentinac Santiago Ponzinibbio koji je odlučio odati počast nedavno preminulom sunarodnjaku i nogometnoj legendi Diegu Maradonu. Ponzinibbiju, koji se u akciju vraća po prvi puta nakon studenog 2018., ovom je prigodom asistirao njegov idući protivnik Li Jingliang.

Linker
05. svibanj 2024 09:39