UFC

Volkanovski prognozirao meč između Blachowicza i Ankalaeva: ‘Bit će to bitka na nogama‘

Alexander Volkanovski

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Blachowicz i Ankalaev predvode subotnji UFC 282

U noći sa subote na nedjelju svjedočit ćemo odličnom UFC 282 eventu kojeg će predvoditi borba za pojas u poluteškoj kategoriji između Jana Blachowicza i Magomeda Ankalaeva, a čeka nas još pregršt odličnih borbi tako da zasigurno ne želite propustiti posljednju PPV priredbu ove godine.

Ankalaev i Blachowicz su inače trebali biti sunaslovna borba večeri, no Prochazka se ozlijedio te je bio prisiljen povući se iz meča te je čak i napustio pojas. Dana je sinoć otkrio kako mu je na treningu rame iskočilo, a onda je netko iz dvorane došao i pokušao mu ga namjestiti te mu ga je potpuno uništio.

Kako Teixeira nije prihvatio Ankalaeva, UFC je odlučio samo sunaslovnu borbu večeri prebaciti kao naslovnu, a prvak perolake kategorije dao je svoje mišljenje kako će ova borba proći:

‘‘Izgubiti samo jednom u karijeri nije šala. On (Ankalaev) je dobar borac, zna kako završiti protivnika, dobar je i u hrvanju. Doduše, mislim da se niti jedan od njih neće okoristiti hrvanjem i mislim da će to biti borba na nogama. Za koga mislim da će pobijediti? Ankalaev. Mislim da se već dokazao protiv hrvača tog ranga, a defanzivno je na nogama odličan‘‘, rekao je Volkanovski na svom YouTube kanalu.

Hoće li se ovakve predikcije ostvariti, saznat ćemo u noći sa subote na nedjelju. Ankalaev je u odličnom nizu od devet pobjeda te je uistinu odličan borac, no i Blachowicz je bio prvak te ga u ovoj borbi nikako ne treba otpisivati.

Linker
26. travanj 2024 07:14