UFC

White impresioniran Chandlerovim nastupom: ‘Maksimalno je iskoristio ovu priliku‘

Michael Chandler
 Screenshot (YouTube, UFC)
Dana nije skrivao oduševljenje nakon debija bivšeg Bellatorovog prvaka

Dana White prošlog je vikenda dobio jedno ozbiljno pojačanje. Bivši Bellatorov prvak Michael Chandler (22-5) stigao je u UFC s velikim najavama i već u svom debiju oduševio predsjednika najveće MMA promocije.

Chandler je na UFC-u 257 zaista bio impresivan te je točno polovicom prve runde nokautirao jednog od najboljih boraca lake kategorije - Dana Hookera.

"Kada borci po prvi puta dođu u UFC, onda obično imaju problema u tom prvom nastupu na velikoj pozornici. Ali on ih nije imao. On se pojavio i zapravo je izgledalo kao da se Hooker ukočio u toj prvoj rundi. Chandler je navalio na njega i priuštio nam nevjerojatnu izvedbu. On je maksimalno iskoristio ovu priliku", rekao je Dana White nakon završetka borilačkog događaja u Abu Dhabiju.

Predsjednik UFC-a potom je i izjavio kako se "u ovim trenucima ne može sjetiti boljeg UFC debija", ali ga je nešto kasnije jedan od novinara podsjetio na onaj Andersona Silve koji je davne 2006. za samo 49 sekundi nokautirao Chrisa Lebena i tom pobjedom izborio meč za titulu.

Chandler je na UFC-u 257 upisao 22. profesionalnu pobjedu i to onu koja bi ga mogla dovesti do borbe za naslov.

Naime, White je još u nedjelju izjavio da bi se Michael već u svom idućem nastupu mogao boriti protiv Dustina Poiriera, a to je meč koji bi nam trebao donijeti novog prvaka u lakoj kategoriji. Naravno, pod uvjetom da Khabib Nurmagomedov još jednom potvrdi kraj karijere, a Dana ga konačno ozbiljno shvati i tako zaustavi sapunicu koja traje već nekoliko mjeseci.

Spomenimo i da Poirier nije baš zvučao oduševljeno tim 'matchupom', a njegov komentar možete pročitati OVDJE.

Linker
22. travanj 2024 01:49