UFC

Woodley se vraća na Miočićevom eventu!? UFC nekadašnjem prvaku pronašao novog opasnog protivnika

Tyron Woodley
 JASON SILVA, AGIF via AFP
UFC 260 mogao bi postati bogatiji za nastup još jednog velikog imena

Prema informacijama do kojih je stigao ugledni ESPN, na priredbi koja nas čeka 27. ožujka mogli bismo gledati i bivšeg prvaka u velter kategoriji - Tyrona Woodleyja.

Ugovori nisu potpisani, ali pregovori za borbu Woodleyja (19-6-1) i Vicentea Luquea (19-7-1) su u tijeku i navodno pri kraju.

Prođe li sve prema planu, krajem ožujka gledat ćemo borbu u kojoj će šestorangirani Tyron braniti svoju poziciju protiv desetorangiranog Luquea.

Za Woodleyja bi ovo bio meč u kojem mora pobijediti. Bivši prvak za pobjedu ne zna od rujna 2018. i okršaja s Darrenom Tillom, a u posljednja tri nastupa redom je gubio od Kamarua Usmana, Gilberta Burnsa i Colbyja Covingtona. Iako nije sramota izgubiti od trojice najboljih velteraša svijeta, za borca poput Tyrona četvrti poraz u nizu ne bi izgledao nimalo dobro.

S druge strane, Luque je jedan od najpodcjenjenijih boraca s UFC-ovog rostera. 'The Silent Assassin' je kao član vodeće MMA promocije na 12-3, a u posljednjih devet nastupa upisao je samo jedan poraz i to onaj koji mu je u studenom 2019. odlukom sudaca nanio veteran Stephen Thompson. Vicente se vrlo brzo oporavio od tog meča i već u iduća dva nastupa upisao pobjede prekidima (Niko Price i Randy Brown).

Podsjetimo, UFC 260 još uvijek nema službeno potvrđenu lokaciju, ali je poznato da se radi o eventu kojeg predvodi veliki revanš Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, a istog dana u sunaslovnoj borbi svoju će titulu u meču s Brianom Ortegom braniti i prvak iz perolake Alexander Volkanovski.

Linker
26. travanj 2024 19:59