DONETSK, UKRAINE - JUNE 23: Florent Malouda of France runs with the ball during the UEFA EURO 2012 quarter final match between Spain and France at Donbass Arena on June 23, 2012 in Donetsk, Ukraine. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Laurence Griffiths/Getty Images

SAZNAO NA ČUDAN NAČIN

BIVŠI FRANCUSKI REPREZENTATIVAC DOBIO OTKAZ PUTEM - TWITTERA Bizaran način priopćavanja loše vijesti: 'Zbilja? Nisam to znao'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.04.2019. u 15:04

 • Florent Malouda (38), proslavljeni bivši francuski nogometni reprezentativac i igrač Chelseaja, PSG-a, Lyona itd., dobio je otkaz u dosadašnjem klubu, švicarskom Zürichu na jedinstven način.

  Otkaz mu je uručen objavom na klupskom - Twiteru.

  "Čini se da razni drugi projekti u koje je Malouda ostao uključen nisu kompatibilni s planovima Züricha", objavili su iz kluba na Twitteru.

  Na odgovor bivše zvijezde Chelseaja i Lyona koja je u dresu francuske reprezentacije skupila 80 nastupa, nije trebalo dugo čekati.

  "Zbilja? Nisam to znao", napisao je Malouda koji je igračku karijeru okončao prošle godine u Luksemburgu u redovima FC Differdangea.

  Zürich je inače Maloudu angažirao da trenira mlade talente i da pomogne treniranju napadača u seniorskim uzrastima. U obrazloženju nije naveden konkretni razlog njegove smjene.

  Tagovi
  Iz drugih medija