Emilio Andreoli/Getty Images
POZNAT DATUM SUĐENJA

BROZOVIĆ UZVRAĆA UDARAC, SVE IDE NA SUD Talijanski tabloidi pisali da Wanda Icardi svog supruga vara s Marcelom, oglasio se i odvjetnik našeg veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2019. 13:53

Talijanski mediji objavili su da je zakazano suđenje protiv bivšeg VIP fotografa Fabrizija Corone koji je na svojoj web stranici objavio članak kojim je sugerirao "flert između Marcela Brozovića i udane Wande Nare", odnosno supruge Maura Icardija. Na suđenju će se pojaviti i hrvatski veznjak...

Suđenje je zakazano 12. ožujka u procesu gdje će Hrvata zastupati Danilo Buongiorno, dok su Mauro Icardi, danas igrač PSG-a, te njegova supruga Wanda angažirali usluge odvjetnika Giuseppe Di Carla.

MILAN, ITALY - MAY 14:  (L-R) Mauro Emanuel Icardi of FC Internazionale Milano with his teammates Eder Citadin Martins and Marcelo Brozovic show their dejection during the Serie A match between FC Internazionale and US Sassuolo at Stadio Giuseppe Meazza on May 14, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

"Sudac je proučio slučaj i odredio datum, jer je prepoznao valjane elemente, ozbiljne optužbe za klevetu", poručio je odvjetnik Marcela Brozovića.

Talijanski tabloidi pisali su o tom slučaju, ljubavnoj romansi, iako se nije dogodilo. Wanda, koja je u prošlosti razvrgnula prijateljstvo dva nogometaša Intera, jer je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, ovoga puta ništa nije bila kriva, te je javno najavila pravnu bitku.

Također i Marcelo Brozović ekspresno je reagirao, odmah je kontaktirao svog odvjetnika, a sudski proces, kao što smo napisali, očekujemo u ožujku.

Linker
17. svibanj 2024 16:09