Nick Krygios
 REUTERS/Kim Kyung-Hoon
ŠTO JE S GLAVOM?

KOD NJEGA NE POMAŽU NIKAKVE KAZNE I SUSPENZIJE Bezobrazni Australac umjesto na turnir u Rotterdam odlučio otići na NBA 'All-Star' vikend

Piše: HinaObjavljeno: 20. listopad 2016. 15:22

Jedan od najtalentiranijih mladih tenisača, Australac Nick Kyrgios (21) nastavio je privlačiti pozornost svojim iznenađujućim odlukama, tako je odustao od nastupa na ATP turniru u Rotterdamu u veljači sljedeće godine kako bi mogao nastupiti na NBA "All-Star" vikendu.

Kyrgios je prošli tjedan kažnjen s osam tjedana zabrane nastupa zbog neprimjerenog ponašanja na ATP "masters series" turniru u Šangaju kada je namjerno izgubio od Nijemca Mische Zvereva pritom se upustivši u svađu sa sucem i gledateljima, a sada je obavijestio direktora turnira u Rotterdamu, proslavljenog nizozemskog tenisača Richarda Krajiceka kako bi u tjednu odigravanja tog turnira radije bio u New Orleansu.

"Imali smo ugovor s Kyrgiosom i htjeli smo da ga se pridržava, ali vidjeli ste i u Šangaju što se događa kada mu se ne igra. Ne bismo željeli da se tako nešto dogodi i nama, pa smo odlučili raskinuti ugovor. Kyrgios je odlučio prednost dati svojoj strasti ispred svog posla", rekao je Krajicek.

Tennis - Japan Open men's Singles Final Match - Ariake Coliseum, Tokyo, Japan - 09/10/16. Nick Kyrgios of Australia returns a ball to David Goffin of Belgium. REUTERS/Kim Kyung-Hoon - RTSRF6M
REUTERS/Kim Kyung-Hoon
Nick Kyrgios

NBA "All-Star" vikend održat će se u New Orleansu od 17. do 19. veljače sljedeće godine, a u posljednje vrijeme dijelom programa postala je i utakmica poznatih u kojoj svoje vještine pokazuju zaljubljenici u košarku koji su svoju slavu stekli u nekom drugom području.

Linker
26. travanj 2024 10:30