REUTERS/Miguel Vidal
'STVARI IZMAKLE KONTROLI'

NIKOLA KALINIĆ SE POŽALIO - ZBOG NIKOLE KALINIĆA 'Vrijeđali su me, a nisam to zaslužio. Nazivali su me i lažovom, a istina je bila udaljena dva klika'

NIKOLA KALINIĆ SE POŽALIO ZBOG NIKOLE KALINIĆA 'Vrijeđali su me, a nisam to zaslužio. Nazivali su me i lažovom, a istina je bila udaljena dva klika mišem'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 17:32

Nikola Kalinić, srpski košarkaš Fenerbahčea, požalio se na euroligaškom blogu na neugodnosti koje je doživio zbog hrvatskog napadača Atletico Madrida s kojim dijeli isto ime i prezime.

Dogodilo se to prošlog ljeta tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je hrvatski napadač poslan kući.

"Želio sam govoriti o društvenim mrežama i kao prijemjer ću navesti činjenicu da je Nikola Kalinić, hrvatski nogometaš, zabio gol za Atletico prošlog tjedna. U posljednje me vrijeme ne zamjenjuju s njim često, ali jesu tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva prošlog ljeta. U to je vrijeme izbačen iz reprezentacije, a Hrvatska je kasnije otišla do finala", napisao je košarkaš Fenerbahčea.

BELGRADE, SERBIA - JULY 09: Nikola Kalinic of Serbia in action during the 2016 FIBA World Olympic Qualifying basketball Final match between Serbia and Puerto Rico at Kombank Arena on July 09, 2016 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images

"Svi su me na Twitteru počeli vrijeđati misleći da sam on. U početku mi nije bilo jasno što se događa jer nisam veliki nogometni fan. Pomislio sam si: Ok, možda sam rekao nešto krivo, ali ne zaslužujem te sve loše riječi'. Onda, kada sam im odgovorio da nisam taj za kojeg misle nazvali su me lažovom. Ok, bilo je ludo i zato želim razgovarati o društvenim mrežama. Stvari su izmakle kontroli, a dva su klika mišem dovoljna da postoji drugi Nikola Kalinić koji je košarkaš. Ali lakše je komentirati nego provjeriti", požalio se srpski reprezentativac.

Linker
02. svibanj 2024 00:01