SEVILLE, SPAIN - MARCH 17: Lionel Messi of FC Barcelona reacts during the La Liga match between Real Betis Balompie and FC Barcelona at Estadio Benito Villamarin on March 17, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Aitor Alcalde/Getty Images

SVE UZ POSREDOVANJE RAKITIĆA

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE ZA POVIJEST! LIONEL MESSI ISPUNIO ROĐENDANSKU ŽELJU SINU DINA RAĐE 'Mali je van sebe totalno, ne prestaje pričati o tome...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.04.2019. u 15:29

 • Najmlađi sin legendarnog splitskog košarkaša Dina Rađe veliki je obožavatelj igrača Barcelone Lea Messija. Kad je za rođendan poželio upoznati nogometnu zvijezdu, njegov otac potrudio se želju i ostvariti, prenosi Slobodna Dalmacija.

  Dino se zahvalio Ivanu Rakitiću koji je sve ''sredio' i na Facebooku opisao kako je izgledalo ostvarenje rođendanske želje njegovog sina.

  - Veeeeeliko fala Ivanu Rakitiću za sve šta je napravija za mog malog. Primija nas je u trening centar Barcelone i osin šta mu je poklonija svoj dres i balun s potpisima igrača, omogućija mu je da se slika ne samo s Leon nego sa svima živima koji su prošli.

   

  - Mali je van sebe totalno ka šta bi i svako dite vjerojatno. Messi nasmijan, dobre volje. Ni traga nekog zvjezdanog stava. Baš onakav kakav izgleda na televiziji. Raketa još jedan put fala na svemu. Mali ne prestaje pričat o tome.

  Iz drugih medija