epa05507122 UD Las Palmas' Marko Livaja celebrates after scoring against Valencia CF during the Spanish First Division soccer match between Valencia and Las Palmas at Mestalla stadium in Valencia, Spain, 22 August 2016. EPA/MANUEL BRUQUE
EPA/MANUEL BRUQUE / EPA

ŠTO SE DOGAĐA?

ŠPANJOLCI OPTUŽILI LIVAJU - PRED OČIMA TRENERA BACIO JE DRES NA POD Suigrač Hrvata razbio staklo u svlačionici, a trener dan kasnije najavio ostavku

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 18.03.2017. u 16:42

 • Iako je Las Palmas pobijedio Villarreal zahvaljujući zgoditku Kevina Princea Boatenga, nakon utakmice u svlačionici se odigrao neugodan ispad, pišu španjolski mediji.

  Navodno ga je pred očima trenera Quiquea Setiena izazvao Marko Livaja, nezadovoljan što nije igrao u posljednje dvije utakmice. Nogometaš je, navodno, bacio dres na pod, a zatim mu se u divljanju pridružio Mauricio Lemos šakom razbivši staklo u svlačionici, prenosi Slobodna dalmacija.

   

  Uzrujan ispadom svojih igrača trener objavio je kako će napustiti klub na kraju sezone.

  Također valja napomenuti kako će Alen Halilović i Marko Livaja uskoro ostati i bez trenera  Quiquea Setiena (58) koji je na izvanrednoj konferenciji u subotu rekao da su prekinuti pregovori oko produljenja njegovog ugovora čime će napustiti klupu na kraju sezone.

  "Jutros sam predsjedniku i igračima rekao kako neću produžiti ugovor koji istječe na kraju sezone, da se neće nastaviti pregovori oko mog ostanka u klubu", izjavio je Setien na konferenciji za medije na kojoj nisu bila dopuštena pitanja novinara.