ONI VRTE SVOJU PRIČU

ŠPANJOLCI IZMISLILI ČITAV 'INCIDENT' IZMEĐU HRVATA I TRENERA Livaja otkrio: 'Nisam bacio dres nego marker, a razbijanja u svlačionici nije bilo'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. ožujak 2017. 13:29

Marko Livaja brzo i lako postane krivac u pojedinim medijskim interpretacijama. Tako je nakon objave trenera Las Palmasa Quiquea Setiena da napušta klub na kraju sezone na nekim portalima puknula bomba: cirkus na Kanarima, trener odlazi jer ne kontrolira svlačionicu, velikim dijelom i zbog Livaje, koji je bacio dres i napravio kaos.

Marko, koji igra dobru sezonu u španjolskom prvoligašu, iako je u pobjedi nad Villarrealom u petak ostao bez minutaže, nemalo se iznenadio onime što je pročitao.

- Pojedini mediji, za koje ne dajem intervjue, pišu što ih volja. S njima ne želim ni razgovarati o tome. A što se dogodilo? Skinuo sam marker i bacio ga na klupu. Nisam bacio dres niti je bilo ikakvih incidenata u svlačionici, u subotu smo imali trening i sve je bilo normalno i u redu. A što se tiče trenera, on je prije mjesec i pol dana dobio ponudu za novi ugovor, tada je uzeo nekoliko tjedana da razmisli, i, eto, sada je objavio da napušta klub na kraju sezone. Sama ta kronologija govori da su razlozi sasvim neki drugi i da nemaju nikakve veze sa mnom. Nije istina da nema kontrolu nad svlačionicom jer da je tako, on bi odmah otišao, ne bi ostao do kraja prvenstva.

epa05507122 UD Las Palmas' Marko Livaja celebrates after scoring against Valencia CF during the Spanish First Division soccer match between Valencia and Las Palmas at Mestalla stadium in Valencia, Spain, 22 August 2016.  EPA/MANUEL BRUQUE
EPA/MANUEL BRUQUE / EPA

Trener bez zamjerki

Zašto ste bacili marker?

- Bio sam malo ljut što nisam igrao, naime prije toga me zbog kartona nije bilo protiv Espanyola, a u prethodnoj sam utakmici s Osasunom dao gol i igrao odlično. Htio sam pomoći ekipi, zbog toga sam se pomalo glupo ponio, ali porazgovarao sam s trenerom i nije imao nikakve zamjerke, kazao je da je sve u redu. Zato ne shvaćam što pojedini hrvatski mediji pišu.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a

Linker
17. travanj 2024 10:35