REUTERS
LUDA GLAVA

VIDEO: NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO Vratio se 'stari loši Balotelli', zbog ovakvih gluposti ga je odbilo 19 klubova!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 22. prosinac 2016. 10:30

Sinoć je odigrano kompletno 19. Kolo Ligue 1. Paris Saint Germain se iskalio na Lorientu poslije niza slabih rezultata i tako smanjio zaostatak za vodećom Niceom koja nije uspjela probiti Bordeaux. Hrvatski dvoboj u Kneževini je pripao Danijelu Subašiću, a Marseille i Lyon su potvrdili odličnu formu...

Paris SG je osvojio samo bod u tri kola prije sinoćnjeg, a posljednjeplasirani Lorient bio je slomljen već do predaha na Parku Prinčeva s dva pogotka u mrežu. U nastavku se golijada nastavila, a sjajni Edinson Cavani upisao 18. gol u prvenstvu. Trener Parižana Unai Emery može malo odahnuti, gorak okus je barem dijelom ispran, ali još je dalek put do stjecanja pravog povjerenja pred njim i igračima jer očekuje se i cijeni samo prvo mjesto.

U svakom slučaju, sinoć ih je razveselio i rezultat iz Bordeauxa kojim su se primaknuli na pet bodova lideru natjecanja Nici.

Nice predvođena Mariom Balotellijem nije uspjela pobijediti Bordeaux u gostima i iskoristiti slabu formu Žirondinaca. Imali su posjed lopte i dominaciju na svojoj strani, ali kao što to puno puto biva, iz posjeda se mora napraviti nešto konkretno, a jučer to jednostavno nije bio slučaj. Balotelli je pak u zadnjoj minuti napravio glupost i udario suparnika nogom, te je naravno zaradio crveni karton.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
26. travanj 2024 03:25