Reuters / Phil Noble / REUTERS
U SFERI NAGAĐANJA

'ZLOČESTI DEČKI' DOLAZE U VRUĆE GROTLO I STVARAJU PAKLENI TANDEM? Ako se ovo ostvari, ni najluđi snovi nisu neostvarivi: 'Oduvijek je zaljubljen u...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 03. veljača 2017. 21:22

Trenutačno briljiraju u dresovima Manchester Uniteda odnosno Nice, ali agent Zlatana Ibrahimovića i Maria Balotellija Mino Raiola ne isključuje mogućnost da se dvojac sjajnih napadača sljedeće sezone priključi snažnom talijanskom prvoligašu Napoliju.

Zaljubljen u Napulj

Ibrahimović je zabio 13, a Balotelli devet pogodaka ove sezone i mogli bismo ustvrditi da su postali svojevrsni zaštitni znakovi Manchester Uniteda i Nice, ali Raiola navodi razloge zbog kojih bi moglo doći do neočekivanih transfera koji bi se dogodili u dogledno vrijeme.

– Zlatan je oduvijek zaljubljen u Napolitance i njihovu strast. Govorim to otvoreno jer je odrastao u obitelji sličnoj ljudima s talijanskog juga i nikada to nije skrivao preda mnom. Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis voli Zlatana, a sa Zlatanom pak, nikada ne znate – otkriva Raoila.

Osim nepredvidljivog karaktera 35-godišnjeg Šveđanina, nije nevažna ni činjenica da je Raiola rođen upravo u okolici Napulja, u mjestu Nocera Inferiore, ali naravno da se radi tek o špekulaciji kojoj je potrebno još cijeli niz elemenata kako bi došlo do realizacije.

Osim za Ibrahimovićev, navijači Napolija će 'navijati' za još jedan potencijalni transfer, a to je onaj Maria Balotellija. Talijanski 26-godišnji napadač pomalo 'ćudljive' osobnosti ima i izravnu osobnu vezu s gradom na jugu Italije. Naime, u Napulju mu živi kćerkica Pia, a već je i ranije bio nekoliko puta povezivan s Napolijem.

– Mario želi svima pokazati da je drugačija osoba nego prije i dobro mu je i Nici. No, puno klubova se raspituje za njega, od Europe do Kine i ne isključujemo nijednu mogućnost, pa tako niti Napoli. Na ljeto ćemo znati više – zaključio je Raiola.

Kako bilo, voljeli ih ili ne, treba priznati da su i Ibrahimović i Balotelli vrhunski igrači, a hoće li se zaista dogoditi senzacionalni transferi u Napulj tek treba vidjeti. Šanse se ne čine velikima, ali s tako nepredvidljivim osobama nikad se ne zna...

--------------------------------------------------------------------------------

Dodajmo i da je Raiola zasad odbacio mogućnost transfera najtalentiranijeg talijanskog vratara 17-godišnjeg Gianluigija Donnarumme iz Milana u Juventus. Inače, pričajući o vrijednosti mladog Talijana uputio je i zaista poseban kompliment. – Milan će odrediti cijenu, a pitajte ljude iz Juventusa koliko su voljni ponuditi. Ako mene pitate, Gianluigi vrijedi poput slike Amadea Modiglianija! – jasno je poručio ovih dana 'pričljivi' Mino Raiola.

Linker
05. svibanj 2024 17:10