REUTERS/Thomas Peter
REUTERS

'TO JOJ BAŠ I NIJE PAMETNO'

VIDEO: PRVI TENISAČ SVIJETA OSTAO U ŠOKU Sat vremena prije proglašenja osobe godine saznao da je njegova vlastita supruga dala glas drugome

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.12.2016. u 18:51

 • Prvi tenisač svijeta Andy Murray nedavno je po treći put proglašen sportskom osobom godine u izboru BBC-ja, a na dodjeli nagrade je otkrio zanimljivost koja je nasmijala sve u publici.

  29-godišnji Škot nije mogao osobno primiti BBC-jevu nagradu pa se putem videolinka javio iz Miamija i prvo zahvalio svima koji su mu pomogli na putu do osvajanja svjetskog broja 1.

  No, kada je došao do zahvale svojoj supruzi Kim Sears, nije mogao prešutjeti jedan detalj koji ga je očito iznenadio i to neposredno prije same dodjele.

  Naime, njegova pola polovica nije glasala za njega već za jahača Nicka Skeltona koji je u 58. godini osvojio medalju na Olimpijskim igrama u Riju.

   

  "Bio sam pomalo šokiran kad mi je moja supruga sat vremena prije dodjele rekla da nije glasala za mene nego za Nicka Skeltona. Ali to joj baš i nije pametno s obzirom da stiže Božić", rekao je Murray i nasmijao sve u publici.

  Tennis Britain - Barclays ATP World Tour Finals - O2 Arena, London - 20/11/16 Great Britain's Andy Murray celebrates during the final against Serbia's Novak Djokovic Reuters / Toby Melville Livepic EDITORIAL USE ONLY.
  Reuters / Toby Melville Livepic

  Andy Murray

   

  Iz drugih medija