ULSAN, SOUTH KOREA - FEBRUARY 11: A fan in the stands wear a mask in light of novel coronavirus ahead of the AFC Champions League Group F match between Ulsan Hyundai and FC Tokyo at the Ulsan Munsu Football Stadium on February 11, 2020 in Ulsan, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Chung Sung-Jun Getty Images

MJERE PREDOSTROŽNOSTI

KORONAVIRUS ODNOSI PUBLIKU S JOŠ JEDNE SPORTSKE PRIREDBE U REGIJI! 'U suradnji s klubovima radit ćemo sljedeće poteze, ovaj smo već morali povući'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.02.2020. u 17:42

 • Utakmica 20. kola košarkaške ABA lige koja se igra ove nedjelje od 20 sati u Kopru između domaćina Primorske i zagrebačke Cibone odigrat će se, ali bez prisustva gledatelja. Potvrdio je to Board ABA lige u svom priopćenju odaslanom medijima i objavljenom na službenoj stranici lige.

  Jasno, razlog zbog kojeg neće biti publike u Kopru je - koronavirus. Iako u Sloveniji još uvijek nije potvrđen niti jedan slučaj bolesti uzrokovane novom pojavom, Slovenci se već pripremaju na ulazak virusa u njihovu zemlju. Jasno je stoga da su iz predostrožnosti odlučili spriječiti eventualan dolazak virusa iz Zagreba, u kojem je nekoliko slučajeva već potvrđeno.

  Iz ABA lige navode da će se o prisustvu gledatelja na ostalim utakmicama 20. kola, kao i o preostalim potezima oglašavati pravodobno.

  Iz drugih medija