CROPIX
GDJE JE ZAPELO?

ŠTO SE TO DOGAĐA SA SPLITSKIM 'ŽUTIMA'? Nakon tijesnog poraza kod Bosne direktor kluba uručio otkaz treneru Skelinu, na potezu Nadzorni odbor?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 11. veljača 2018. 09:31

Ostaje li Ivica Skelin trener Splita? Nakon tijesnog poraza kod Bosne u Sarajevu u sklopu Druge ABA lige nezadovoljan ovosezonskim rezultatima direktor Splita Mislav Parlov obavio je razgovor sa Skelinom i inzistira na prekidu suradnje s trenerom "žutih", prenosi Slobodna Dalmacija.

Za to će mu trebati i podrška Nadzornog odbora kluba s Gripa jer upravo to klupsko tijelo mora amenovati odluku o smjeni trenera. NO kluba je čini se sklon(iji) tome da se stane na loptu, razgovara. U subotu ujutro je Skelin normalno vodio trening.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Aktulani hrvatski izbornik Skelin koji reprezentaciju vodi od rujna lani je sa "žutima" bio najugodnije iznenađenje sezone. Ove sezone s nešto kvalitetnijom momčadi od prošlosezonske rezultati nisu na istom nivou u domaćoj Premijer ligi, dok je u Drugoj ABA ligi (u kojoj se također ove sezone natječe) Split u sredini tablice.

Od dolaska u klub Parlova koji je nakon natječaja poziciju direktora preuzeo s prvim danom Nove godine s Gripa je već nedavno otišao savjetnik za struku Dino Rađa. Je li nakon predsjednika stručnog savjeta HKS-a Rađe na izlaznim vratima i izbornik Skelin?

Linker
26. travanj 2024 06:45