Nikša Stipaničev / CROPIX
VRIJEME ZA PROMJENE

UPRAVA ZADRA ODLUČILA SE NA RADIKALAN POTEZ: Ante Nazor smijenjen, tri poraza bila su previše! Na klupu dolazi provjereno ime, već je spremna zamjena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 10:28

Loš start košarkaša Zadra u regionalnoj ABA ligi doveo je do scenarija o kojem se u posljednjih nekoliko dana dosta govorilo i pisalo. Ante Nazor više nije trener prve momčadi kluba s Višnjika.

Kako je u subotu kasno navečer obznanjeno na službenim stranicama kolektiva, klub je s Nazorom dogovorio sporazumni raskid ugovora i u potrazi je za novim trenerom. Neslužbeno, šuška se da bi ga mogli naslijediti Danijel Jusup ili Damir Mulaomerović, ali više o svemu bit će poznato vrlo brzo.

Zadrani već u ponedjeljak igraju susret 4. kola HT Premijer lige kod kuće protiv novoga prvoligaša, Dubrave Furnir, a u posljednjoj utakmici Nazorova mandata ovoga su petka poraženi kod Mege Bemax (98:74) u ABA ligi, u kojoj su na začelju ljestvice s tri poraza iz prva tri kola.

Na promjenu trenera se nekoliko dana ranije odlučila i podgorička Budućnost, a Zadar je također na samom početku sezone odlučio malko prodrmati kolektiv.

Iz kluba su najavili da će uskoro biti objavljen i termin konferencije za medije pa bismo tamo trebali saznati sve potankosti.

Linker
26. travanj 2024 14:58