Mandžukić
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
MANDŽO OTVORIO DUŠU

APSOLUTNI MILJENIK NAVIJAČA VATRENIH I JEDAN OD NAJVEĆIH REPREZENTATIVACA SVIH VREMENA OTKRIO 'Da nismo napravili ono u Rusiji ne bih se oprostio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2018. 23:03

Da u Rusiji nismo napravili onakav rezultat ne bih se oprostio od Vatrenih. Ovako sam shvatio da sam došao do vrhunca i ispunio svoje osobne ambicije - rekao je jedan od najboljih igrača Hrvatske svih vremena, Mario Mandžukić u razgovoru za Novu TV.

Utakmici između Hrvatske i Španjolske na stadionu Maksimir prisustvovala su i trojica bivših reprezentativaca Vedran Ćorluka, Mario Mandukić i Danijel Subašić kojima su uručena posebna priznanja.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker uručio im je prije početka utakmice uokvirene dresove s brojem odigranih utakmica u hrvatskoj vrsti. Ćorluka je sakupio 103 utakmice u dresu "Vatrenih", Mandžukić 89, a Subašić 44 nastupa.

Zagreb, 141118.
Stadion Maksimir.
Utakmica 3. kola, skupine 4, Lige A Lige Nacija izmedju Hrvatske i Spanjolske.
Na fotografiji: Danijel Subasic, Vedran Corluka, Mario Mandzukic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Mandži je bilo drago što su ga iz Saveza pozvali na utakmicu.

- Svakako sam mislio doći pogledati utakmicu, a kada me HNS pozvao bilo mi je još draže.

Jedno vrijeme bilo je govora i o njegovom povratku među Vatrene.

- Lijepo je to čuti, ali ja sam svoje odradio. Još kao dijete sam htio ostvariti nešto veliko s HRvatskom i da nismo usjeli igrao bih i dalje. Htio sam uveseliti sve Hrvate, a sada je vrijeme za neke nove dečke.

Linker
26. travanj 2024 04:26