REUTERS
BUNDESLIGA

BAYERN UTRPAO PROTIVNICIMA ČETIRI KOMADA, ALI NIKO KOVAČ NIJE ZADOVOLJAN 'Ovaj rezultat nije realan, mogli smo zabiti još tri, četiri gola'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 16. prosinac 2018. 12:47

U sljedećih sedam dana bit će kompletiran prvi dio sezone u Bundesligi, tri preostala kola dat će početne pozicije za nastavak sezone koja starta 18. siječnja. Jedina zadaća Bayerna do Božića osvojiti svih devet bodova i čekati rasplet utakmica dviju Borussia.

- Momčad je odigrala vrlo dobro, kreirali smo puno prilika, ovaj rezultat nije realan, mogli smo zabiti još tri, četiri gola. Lijepo da je momčad nakon vrlo zahtjevne utakmice u Amsterdamu tako reagirala i domaćinu nije dala nikakve šanse. Očito je da naša forma raste, u posljednjim utakmica igrali smo dobro, a danas smo bili odlični na obje strane terena. To je ono što mi imamo u sebi i zato smo i odigrali danas jednu od najboljih utakmica ove polusezone - vrlo zadovoljan je bio nakon utakmice Niko Kovač.

Kriza je očito iza Bavaraca, jučer su vrlo brzo stvari došle na svoje, već nakon 63 sekunde zabio je Joshua Kimmich. Nakon što je tri utakmice igrao na mjestu zadnjeg veznog, Kimmich se vratio na mjesto desnog braniča, a pogodak koji je zabio bio je vrlo lijep, zabio je iz voleja po travi u suprotni kut.

Bio je to očito dan za prekrasne golove, jer je David Alaba u 28. minuti pogodio rašlje nemoćnog vratara Hannovera, također iz voleja. Do kraja utakmice zabili su još Gnarby i jasno Lewandowski, a nakon dugog vremena zaigrali su Hummels, Coman i Thiago od prve minute.

Inače, jučer je Thomas Müller odigrao 300. bundesligašku utakmicu, sve u dresu Bayerna.

- Za razliku od nekih prijašnjih utakmica, danas nismo ništa dopustili suparniku. Jednostavno smo odigrali baš onako kako bismo trebali uvijek igrati, jasno ne možeš kontrolirati zbivanja na terenu sa stopostotnom sigurnošću, ali danas smo bili blizu toga - objasnio je Thomas Müller koji čeka kaznu za isključenje u Ligi prvaka.

Linker
27. travanj 2024 01:18