Kramarić
 REUTERS/Emmanuel Foudrot / REUTERS
PREKINUT ČUDESAN NIZ

ANDREJ KRAMARIĆ BIO U PRILICI STATI UZ BOK MESSIJU I RONALDU, A ONDA JE TRENER SVE UPROPASTIO 'Da sam imao slomljenu nogu na terenu bih čekao šansu!'

Kramarićev golgeterski niz prekinut je u subotu u 15. kolu Bundeslige. Nakon što je zabio na devet uzastopnih utakmica u Bundesligi, Ligi prvaka i za reprezentaciju, protiv Borussije Mönchengladbach kod kuće "ostao je suh", a susret je završio 0-0.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2018. 23:55

Domaći su bili iznimno poduzetni, imali su čak 27 udaraca, gosti su pucali tek šest puta, dva gola su Hoffenheimu poništena, jedan Kramariću, zbog malenog zaleđa. Joelinton je pogodio vratnicu, ali jednostavno nisu domaći imali potrebnu dozu sreće, što je razljutilo trenera domaćih koji se iskalio na kovčegu s rezervnom opremom. Kramarić je igrao do 63. minute, a ovom utakmicom njegova serija stala je na devet dvoboja u nizu s postignutim golom.

Napadač Vatrenih nije bio nimalo zadovoljan odlukom njemačkog trenera i nakon utakmice je poručio:

"Bila je jedinstvena prilika u životu ostvariti takvu seriju i stajati uz bok igračima poput Messija i Ronalda koji su gotovo izvanzemaljci. Da sam imao i slomljenu nogu, na terenu bih čekao šansu da zabijem gol.", izjavio je Kramarić.

Fantastična serija počela je 7. studenog kada je postigao pogodak protiv Lyona. Nakon toga zabijao je Augsburgu, reprezentaciji Španjolske, zatim reprezentaciji Engleske, Herthi, Šahtaru, Schalkeu, Wolfsburgu i Manchester Cityju.

Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann ispričao se hrvatskom napadaču tvrdeći da nije znao kako je Kramarić u takvoj seriji, ali slaba je to utjeha našem golgeteru jer je zaista teško očekivati da će ubrzo imati priliku ponoviti taj sjajan niz.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 17:29