AFP
MORA SE ZNATI RED

BAYERN POLUDIO NA NEKOLICINU IGRAČA, OVO NIKAKO NISU SMJELI UČINITI Kaznit će svakog nogometaša bez iznimke sa 50.000 eura ako ponove prekršaj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2020. 20:51

Bayern je njemačka svetinja i isto tako promovira ono najbolje od Njemačke, a jedna od tih stvari je i tamošnji automobilski gigant - Audi. Poznato je kako Bavarci imaju s tom tvornicom (Volkswagen) ugovor od 2006. godine, te da ima i određeni postotak kluba u svom vlasništvu i pazi se tamo na svaki detalj.

Jedan od problema s kojim se tamo suočavaju je i taj da ne koriste svi igrači službene Audije, iako su to dužni činiti prema ugovoru.

Prema pisanju Bilda, upravo je tamošnji sportski direktor Hasan Salihamidžić najavio sankcije za igrače koji krše ugovor. Niklas Süle vozi Ferrari, a pravila se ne drži ni Jerome Boateng koji je prije nekoliko dana imao udes sa svojim Mercedesom.

Robert Lewandowski i Ivan Perišić se, primjerice, služe Bentleyjem, ali to su auti iz iste grupacije (Volkswagen), pa nemaju sličnih problema.

Tako će, javljaju njemački mediji, sljedeći nogometaš koji bude uhvaćen kako vozi neki drugi automobil morati platiti kaznu i do - 50.000 eura.

Linker
26. travanj 2024 18:56