Bongarts/Getty Images
LIJEPE RIJEČI

BAYERNOVA ZVIJEZDA POKUŠALA OBJASNITI RAZLIKU IZMEĐU KOVAČA I HEYNCKESA Za Hrvata ima same hvalospjeve, a otkrio je i njegovu najveću vrlinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 18:50

Lijevi bek Bayerna David Alaba ima samo lijepe riječi za novog Bayernovog trenera Niku Kovača.

"Moji dojmovi o momčadi i novom treneru su jako pozitivni. Možemo vidjeti kako napredujemo svakog tjedna. Osjeća se Kovačevo iskustvo, kako kao igrača, tako i kao trenera. Pokušava svoju filozofiju prenijeti na momčad. Očito je to proces koji traje. On je trener koji jako puno razgovara s igračima, daje im samopouzdanje i uz njega se osjećamo dobro", rekao je austrijski lijevi bek u razgovoru za Goal.com na američkoj turneji.

BORDEAUX, FRANCE - JUNE 14: David Alaba of Austria in action during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
David Alaba

Onda je Alaba pokušao objasniti što Kovača razlikuje od njegovog prethodnika Juppa Heynckesa. Kao da ga je pitanje malo zbunilo.

"To nije lako objasniti. Niko Kovač je vrlo usredotočen, ima jasan plan. Nema toliko puno razlika između njega i mojih prethodnih trenera, ali može se primijetiti da želi pobijediti u svakoj utakmici", dodao je slavni igrač Bayerna.

Linker
26. travanj 2024 14:04