REUTERS/Andreas Gebert
'NIJE BILO SMISLA INZISTIRATI'

NEĆETE VJEROVATI KOLIKO JE ZAPRAVO BAYERN PLATIO ZA KOVAČA Zanimljivost dobila službenu potvrdu: 'Da istina je, ispada zabavna priča'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 17:03

Niko Kovač napokon ima sve igrače na okupu osim francuskog reprezentativca Corentina Tolissa, koji će se momčadi pridružiti idući ponedjeljak. Novi trener Bayerna pohvatao je sve niti i treninzi su žestoki, ali zanimljivi, pa igrači sa zadovoljstvom prolaze torturu, svjesni da će plodove rada žeti tijekom sezone.

Kovača su Bavarci doveli iz Eintrachta, a za to su morali Eintrachtu platiti 2,2 milijuna eura. S njim je u München stigao i brat Robert, koji mu je pomoćnik još od 2013. i zajedničkog rada u mladoj reprezentaciji Hrvatske. Zanimljivo, Bayern je morao i za Roberta platiti odštetu, i to od - 1 eura.

- Da, istina je, mogli smo ga pustiti i besplatno, ali ovo je bila simbolična cijena i to zbog pravnih razloga. To je uobičajena priča, ali ispada zabavna. Nije bilo smisla inzistirati na njegovu ostanku ako smo već bratu dopustili odlazak - objasnio je Fredi Bobić, izvršni direktor Eintrachta.

Linker
01. svibanj 2024 12:54