Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images
NITKO TO NIJE OČEKIVAO

IZJAVA BAYERNOVOG TRENERA ZAPALILA MEDIJSKI PROSTOR U NJEMAČKOJ Iznenadio je sve: 'Jeste li ikada to od mene čuli? Niste...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2018. 22:22

Izjava Bayernovog trenera Juppa Heynckesa rasplamsala je maštu navijača Bayerna.

Heynckes je u rujnu prošle godine naprasno prekinuo mirovinu na nagovor Ulija Hoenessa da bi spasio sezonu Bayerna koja je u tom trenutku izgledala katastrofalnom. Bavarci pod kormilom Carla Ancelottija izgledali su katastrofalno. U prvenstvu su zaostali, PSG ih je u Ligi prvaka pregazio, a onda se ukazao Heynckes.

Potpisao je ugovor do kraja sezone i napravio je sjajan posao. Bayern je proigrao, u prvenstvu bi naslov mogao osigurati u teoriji već ovog vikenda, a klub je u četvrtfinalu Lige prvaka i polufinalu DFB-Pokala.

U njemačkim medijima već dulje vrijeme traže nasljednika Heynckesu. Medijski se spominjao i Niko Kovač, a sam Heynckes je u jednom intervjuu napomenuo da bi Thomas Tuchel bio dobar kandidat. I svi su zaključili, logično, da Heynckes definitivno odlazi na kraju sezone. Ali...

FREIBURG IM BREISGAU, GERMANY - MARCH 04: Head coach Jupp Heynckes of Muenchen looks on during the Bundesliga match between Sport-Club Freiburg and FC Bayern Muenchen at Schwarzwald-Stadion on March 4, 2018 in Freiburg im Breisgau, Germany. (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images)
Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images

"Mogu vam reći da još ništa nije odlučeno. Nikada nisam rekao da ću 30. lipnja otići, jeste li ikada to od mene čuli? Niste", rekao je Heynckes i na presici uoči okršaja protiv HSV-a i zapalio medijski prostor u Njemačkoj.

"A što se tiče kolege Tuchela, samo sam rekao da ga cijenim, jer znam da je jako dobar", dodao je 72-godišnji stručnjak kojeg bismo tako lako mogli gledati na klupi Bayerna i sljedeće sezone.

Linker
26. travanj 2024 07:42