Dean Mouhtaropoulos Bongarts/Getty Images
KLINAC RADI ČUDA

PRIPREMILI SU PONUDU OD ČAK 140 MILIJUNA EURA ZA NEVJEROJATNOG TINEJDŽERA Zapalio je globus svojim igrama, a ova ponuda ima i poseban dodatak!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2020. 12:37

Jadon Sancho jedan je od onih nogometaša koji su žestoko zapalili tržište, njegove igre u dresu Borussije Dortmund i više su nego fantastične i cijena za tog engleskog reprezentativca doslovno raste u nebo...

Svako malo pojavljuju se nekakvi vrtoglavi iznosi kad je u pitanju taj 19-godišnjak, a navodna jedna od posljednjih ponuda iznosi čak - 140 milijuna eura. Spreman ju je iskrcati PSG, tamošnji vlasnik milijarder neće štedjeti kad je u pitanju talentirani Englez.

Sancho je ove sezone u 33 utakmice u svim natjecanjima zabio 17 golova i upisao 18 asistencija što je samo dokaz koliko je sjajan i to u Bundesligi. Brojni europski klubovi stoje u redu za uslugama Jadona, ali cijena je visoka i jasno je koji su to klubovi koji se mogu uključiti u utrku.

DORTMUND, GERMANY - FEBRUARY 18: Jadon Sancho of Borussia Dortmund reacts during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at Signal Iduna Park on February 18, 2020 in Dortmund, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm Bongarts/Getty Images

Njemački portal Sport1 donosi nastavak priče, a uz cijenu od 140 milijuna eura, važan je još jedan detalj.

"Već ovoga ljeta transfer bi se mogao realizirati u slučaju da Neymar napusti klub".

U tom slučaju niti ta cijena nije upitna za najtraženijeg tinejdžera svjetskog nogometa na tržištu...

Linker
26. travanj 2024 13:48