REUTERS
NEOBIČNA ZAHVALA

VIDEO: KOVAČ SE STRESAO OD ŠOKA - UVEO GA U IGRU DA SE DOSTOJNO OPROSTI, A ON MU ZAHVALI OVAKO! Pogledajte ludi potez koji Niko nije očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2019. 23:25

Niko Kovač je na klupi Bayerna ostvario veliki podvig i osvojio novi naslov prvaka Njemačke. Pobjedom protiv Eintrachta iz Frankfurta (5:1) hrvatski je trener zapečatio vodeću poziciju s dva boda više od drugoplasirane Borussije Dortmund.

Vrijedi spomenuti i da su se od dresa Bayerna oprostili velikani Franck Ribery i Arjen Robben, i to u velikom stilu. Obojica su se od bavarske publike oprostili golovima - Ribery u 72. i Robben u 78. minuti. Time su se na najbolji mogući način odužili hrvatskom strategu što ih je uveo u igru.

Posebno je razdragan bio Nizozemac Arjen Robben koji je odlučio Kovaču 'zahvaliti' na tradicionalan način. Čini se da je Niko zaboravio kako se u Bavarskoj slave titule prvaka - zalijevanjem pivom! Robben je potrčao s pintom Paulanera i s leđa iznenadio hrvatskog stručnjaka.

via Gfycat

Bilo je očigledno kako se Kovač stresao od šoka i hladnoće, no zasigurno neće zamjeriti takvu proslavu nizozemskom genijalcu koji je trenutak sreće htio podijeliti i s hrvatskim stručnjakom.

Iza Kovača je teška sezona tijekom koje su ga mediji više puta otpisivali. Svađao se s igračima, a kritizirali su ga i čelnici kluba. U jednom trenutku Bayern je imao čak devet bodova manje od Borussije Dortmund, no Kovač je sve uspio prebroditi i na koncu osvojiti naslov prvaka uz ovacije prepune Allianz Arene.

Kovač je prokomentirao i ovacije navijača koji su skandirali njegovo ime.

"Navijači su pjevali moje ime? Naravno da me veseli, ja sam čovjek od krvi i mesa", rekao je Kovač na kraju.

Linker
26. travanj 2024 13:45