Reuters
ŠTO SE DOGAĐA S BAYERNOM?

VIDEO: NASTAVLJA SE NOĆNA MORA ZA NIKU KOVAČA! BAYERN USRED MÜNCHENA PRIMIO TRI KOMADA Tribine u nevjerici promatrale novi postraj europskog velikana!

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 06. listopad 2018. 22:36

Nema mira za Niku Kovača. Bayern je doživio novi poraz, s Allianz Areni cijeli plijen odnijela je Borussia M. potvrdivši kako su jedan od najneugodnijih suparnika Bavarca u ovom desetljeću. Borussiji je ovo, naime, čak treća pobjeda u Münchenu od 2011., nakon Heynckesa i Guardiole, Kovač je nova žrtva momčadi iz Mönchengladbacha.

Opet je Kovač promijenio početnu postavu, nezadovoljni James dobio je priliku od prve minute, zaigrao je i Müller, te Goretzka dok su stoperski par činili Süle - Hummels.

Do 10. minute Bavarci su iskreirali tri prigode, ali u prvom prelasku preko centra gosti su poveli. Prodor Plee domaći nisu ozbiljno shvatili, francuski napadač odigrao je dupli pas s Hoffmannom i stigao na 18 metara te precizno pogodio malu mrežicu nemoćnog Neuera, Süle je zakasnio u blok.

Šok i nevjerica zavladala je u redovima domaćih, i šest minuta kasnije gosti povećavaju vodstvo. Neuer je brzo izveo loptu do Thiaga koji je gubi na rubu kaznenog prostora i Hoffmann dodaje do Stindla koji bez problema zabija pored Neuera i neshvatljivo pasivnog Hummelsa.

Do kraja utakmice Bayern je pokušavao, ali više nije bilo početne tečnosti u njihovim dodavanjima, na poluvremenu Kovač vadi Robbena i Müllera te uvodi Riberyja i Gnabryja, nešto kasnije ozlijedio se Alaba pa je morao ući Renato Sanches. No, krajnjeg efekta nije bilo. Pogodak Lewandowskog poništen je zbog milimetarskog zaleđa... Do kraja su gosti zabili i treći, Herrmann je pogodio na kornera Kramera.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 04:39