Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
'TREBALO BI OSTATI U SVLAČIONICI'

ALARMANTNO STANJE U BAYERNU! KOVAČ NIJE KRIO RAZOČARANJE U Njemačkoj se već šuška o mogućoj smjeni: Evo što je poručio bivši izbornik Vatrenih!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2018. 23:42

U sedmom kolu Bundeslige Bayern je na domaćem terenu teško poražen od Borussije Mönchengladbach 0:3.

Do 10. minute Bavarci su iskreirali tri prigode, ali u prvom prelasku preko centra gosti su poveli. Ogroman šok zavladao je u redovima domaćih, i šest minuta kasnije gosti povećavaju vodstvo.

Do kraja utakmice Bayern je pokušavao, ali više nije bilo početne tečnosti u njihovim dodavanjima. Na poluvremenu Kovač vadi Robbena i Müllera te uvodi Riberyja i Gnabryja, no promjene rezultata nije bilo. U završnici susreta gosti su zabili i treći pogodak nakon ubačaja iz kornera.

Niko Kovač bio je vidno razočaran nakon utakmice i poručio:

"Obratio sam se momčadi s nekoliko riječi, ali to bi trebalo ostati u svlačionici. Napravili smo previše individualnih pogrešaka. Ponekad ti u životu ide dobro, ponekad ide loše. Svi su se trudili, ali nismo to uspjeli prikazati na terenu. Moraš igrati kao momčad i kad se braniš i kad napadaš, a oni su danas iz tri prigode zabili tri pogotka."

Dieter Hecking, trener Borussije Mönchengladbach, izjavio je nakon utakmice: "Bio je to trud cijele momčadi, branili su se iznimno dobro. Bavarci su imali samo polušanse, pa kada smo iz minimalnog broja šansi zabili prva dva pogotka, teško im je bilo vratiti se u susret. Danas smo bili briljantni."

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 11:58