Foto: Boris Kovacev / CROPIX
ZA DINAMO BOLJE NE MOŽE

DINAMOV PROTIVNIK DOŽIVIO POTPUNI DEBAKL Niti novi strijelac Vatrenih nije mogao spriječiti potop, drugoligaš pokazao put Modrima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2018. 10:44

Novi iznenađujući poraz doživio je Anderlecht u četvrtak navečer, ovoga puta u belgijskom kupu. Sljedeći protivnik Dinama u Europskoj ligi u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Ivan Santini nastradao je domaćem terenu protiv drugoligaša Union Saint Gilloisea sa čak 0:3.

Iako je sjajno startao u sezonu, slavni belgijski klub je u zadnje vrijeme zaredao s neuspjesima, a slična je situacija i s učinkom Ivana Santinija. Hrvatski golgeter zabio je čak sedam golova u prva tri kola, a potom u sedam sljedećih susreta tek jedan. Anderlecht je izgubio i prvi susret skupine Europske lige (od Spartaka iz Trnave), a upisao je i dva poraza u prvenstvu.

Šokantan domaći poraz u Kupu protiv drugoligaša došao je u najgorem trenutku, a domaćinima nije uspio pomoći ni Santini koji je ušao u igru u 69. minuti, pri vodstvu gostiju 1:0. Umjesto preokreta, nogometaši Anderlechta su primili još dva pogotka (Niakate je zabio hat-trick) i ispali iz natjecanja.

Pogled na prvenstvenu tablicu još je neugodniji za belgijsku momčad - Anderlecht nakon osam kola ima šest bodova zaostatka za vodećim Bruggeom, a sve to događa se samo tjedan dana prije dolaska Dinama u drugom kolu Europske lige. Situacija za Modre ne može biti bolja...

Rezultati by SofaScore

Linker
04. svibanj 2024 07:06