Zagreb, 180916.
Stadion na Rujevici.
HNK Rijeka - GNK Dinamo, MAXtv Prva liga, prvenstveni susret 9. Kola.
Na fotografiji: Alexsander Gorgon.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

GDJE JE KRAJ PEHOVIMA?

NOVI UDARAC ZA RIJEKU - NA RUJEVICU STIŽE NAJVEĆI PROTIVNIK U POVIJESTI, A KEK OSTAO I BEZ KAPITALCA 'Možda smo ga izgubili i do kraja jeseni!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.12.2017. u 09:35

 • Naredali su se problemi u riječkoj momčadi uoči dolaska velikog Milana na Rujevicu. Bradarić i Heber već su ranije otpali, Mišić odrađuje kaznu zbog isključenja, Jelić i Gomelt nisu registrirani, a trener Rijeke Matjaž Kek je u najavi utakmice istaknuo i da su iz konkurencije za Milan zbog ozljeda ispali Matei, Davidson i Gorgon.

  Ozljeda Austrijanca čini se novim teškim udarcem.

  - On i Vešović stisnuli su zube dokraja da bi mogli igrati. Kod Marka ne izgleda loše, dok kod Alexa je tako da otpada kao posljedica utakmice s Hajdukom, možda i do kraja jeseni - najavio je Kek crni scenarij za još jednog svog igrača.

  REUTERS/Alkis Konstantinidis
  REUTERS
   

  Kakav Milan na Rujevici očekuje Matjaž Kek, pogotovo u svjetlu promjene trenera? Iako neće doći u punom sastavu, strateg Bijelih se ne zavarava da će Rossoneri igrati s pola gasa.

  - Sigurno će doći sa željom da poprave rezultat iz zadnje utakmice u Serie A. Na kraju krajeva to je Europska liga, tu su premije, veliki je interes, prilika za stvaranje atmosfere. Kako razmišljamo mi, tako razmišljaju i oni - poručio je Kek.

   

  Iz drugih medija