Željko Sopić

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
SASVIM ISKRENO

Sopić u svom stilu odgovorio na pitanje hoće li ‘čistiti‘ kartone prije Dinama: ‘Zbog toga ne smiju dobiti žuti‘

Osvrnuo se Sopić i na nedavne izjave iz krugova HNS-a da bi finale Kupa mogli suditi - strani suci
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 26. travanj 2024. 19:14

Željko Sopić održao je konferenciju za medije ususret dvoboju dvoboju 32. kola protiv Lokomotive na Kranjčevićevoj. Trener Rijeke je u svom stilu odgovorio i na pitanje o žutim kartonima koji Rijeci prijete u dvoznamenkastom broju.

- Nisam im rekao da ne smiju dobiti žuti karton radi prigovora, ali reći im to u kabini, prihvaćam sugestiju. Inače im kažem da bi bilo dobro da dobiju kartone radi prigovora, ali sada ću im reći da to nikako ne smiju napraviti. Naravno da ću im napomenuti, ali ako imaš dva žuta kartona i iduća utakmica ti je Dinamo, ako im trener treba reći da se pripaze, onda smo stvarno u krivom sportu - poručio je Sopić.

Osvrnuo se Sopić i na nedavne izjave iz krugova HNS-a da bi finale Kupa mogli suditi - strani suci.

- Možda sam krivo čitao, ali čitao sam da će utakmice Rijeke, Hajduka i Dinama suditi strani suci. Imao sam i naočale. A sada, ako sam krivo čitao ili se nešto promijenilo, to bi tako trebalo biti. Nemam tu informaciju da se razmišlja o tome. Pa polufinale je sudio strani sudac na Poljudu. Malo bi bilo nelogično da su polufinale sudili strani suci, a finale neće, no HNS će donijeti odluku koja će biti u interesu svih nas i to je to.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 19:15