Foto: Vlado Kos / CROPIX
SPORNI TRENUTAK

POTEZ OSIJEKOVOG TRENERA ŠOKIRAO JE ŠKOTE 'Zbog trenutka koji je uhvatila kamera Zekiću prijeti kazna UEFA-e'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 13:49

U otočkim medijima osvanula je fotografija Osijekovog trenera Zorana Zekića kako navodno pokazuje srednji prst škotskim navijačima nakon uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige protiv Glasgow Rangersa na Ibroxu.

Osijek je nakon remija 1:1 ispao iz Europe, a u otočkim medijima pojavila je Zekićeva fotografija zbog koje bi mogao dobiti i kaznu UEFA-e.

"Dok je odlazio s terena nakon posljednjeg sučevog zvižduka Zekić je pozdravio navijače Rangersa pokazivanjem srednjeg prsta - koje ima isto značenje u Hrvatskoj kao i u Škotskoj. Zbog trenutka koji je uhvatila kamera Osijekovom treneru prijeti kazna UEFA-e zbog ponašanja", piše Daily Mail.

"U prvom poluvremenu odigrali smo dosta dobro, stvorili nekoliko šansi, bilo je otvoreno, zanimljivo i neizvjesno. U nastavku smo ipak pali od trenutka kad smo primili pogodak, a kad smo izjednačili, preostalo je još malo vremena da nešto više napravimo. Činjenica je da smo svoje prilike propustili u prvoj utakmici u Osijeku, te da nam nedostaju ozlijeđeni igrači Boban, Grezda, Ejupi... Sad se okrećemo prvenstvu", rekao je Zekić nakon ispadanja iz Europe.

Linker
26. travanj 2024 18:24