Foto: Emica Elvedji / CROPIX
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

NAKON PROSPAVANE NOĆI OGLASIO SE ZEKIĆ Osijekov trener se ispričao za nesportsku gestu koja je razbjesnila Škote i objasnio svoj potez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 18:07

Pokazivanje srednjeg prsta Zorana Zekića u Glasgowu glasno je odjeknulo i tu su neprimjerenu gestu prenijeli otočki, ali i regionalni mediji.

Dan nakon uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige između Glasgow Rangersa i Osijeka na Ibroxu priopćenjem se oglasio Osijekov trener koji bi mogao biti kažnjeg zbog neprimjerene geste.

- Ispričavam se na neprimjernom ponašanju, ali poznajete me već. Znate da sam emotivan. Igrati utakmicu na stadionu na kojem su vam najveći protivnici atmosfera i 50.000 protivničkih navijača ne ostavlja čovjeka ravnodušnim. Fascinira, ali ne plaši, pa su neumjesna dobacivanja nakon utakmice izazvala moju neprimjerenu reakciju. Bilo je to u trenucima vrućeg srca i vruće glave, prvenstveno uslijed informacije da su prije utakmice naši navijači ozbiljno napadnuti u gradu. Glava se potom ohladila, srce je i dalje vruće, idemo dalje - napisao je Zoran Zekić u svojoj isprici.

Podsjećamo, uoči same utakmice ispred stadiona se dogodio incident u kojem su noževima napadnuta dva navijača Osijeka, zbog čega su završili u bolnici, ali srećom bez rana opasnih po život.

Linker
07. svibanj 2024 23:08