Foto: Goran Mehkek / CROPIX
SPEKTAKULARNA VEČER U MAKSIMIRU

TRENER DINAMA OTKRIO FORMULU SJAJNE DINAMOVE POBJEDE NAD SLAVNIM TURSKIM KLUBOM 'Nema zvijezda, svi ginu jedni za druge... imamo tri boda, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2018. 02:11

Dinamo je u prvome kolu Europske lige na Maksimiru deklasirao Fenerbahče s visokih 4:1. Pogotke su postigli Šunjić (18'), Hajrović (27', 57') i Olmo (60'), a pogodak iz praktički jedine prilike za slavni turski klub postigao je Neustädter u 47. minuti.

Trener Dinama Nenad Bjelica sjajno je posložio igru Modrih, dinamovci su apsolutno dominirali u utakmici i u potpunosti kontrolirali stanje na terenu. Već dugo Dinamo nije izgledao ovako moćno u Europi.

Bjelica je nakon utakmice bio iznimno zadovoljan igrom svoje momčadi:

"Bila je ovo sjajna večer, užitak za sve one koji vole Dinamo i ponosan sam zbog atmosfere. Postigli smo četiri pogotka, ali mogli smo još. Treba imati na umu da su to samo tri boda, a to neće biti dovoljno da budemo među prva dva u skupini. Treba se i dalje pripremati za druge utakmice.

Ova mi pobjeda znači da sam kao trener na dobrom putu i da me igrači slijede. Nema zvijezda, svi ginu jedni za druge i igraju kao momčad. Mi smo obitelj, radimo dobro i ne padamo u euforiju", objasnio je Bjelica.

Onda su uslijedile pohvale igračima.

"Šunjić, Gojak i Olmo su bili sjajni, Stojanović je odigrao utakmicu života, utakmica je bila praktički bez greške. Samo nas je prekid koštao gola i te male nervoze. Odigrali smo u obrani gotovo perfektno. Rrahmani je odigrao perfektnu utakmicu, pošten dečko, nije imao puno minuta, a u takvoj utakmici odigra sjajno...

Nedostaju nam Ademi, Moro, Doumbia nije još u pravoj formi. Musa se nije dobro osjećao zadnja dva dana, zato sam dao priliku Rrahmaniju. Imamo tu još mnogo mladih igrača i širok izbor, brojne su mogućnosti. Koliko tu ima još energije, još puno potencijala neiskorištenog.

Slijedi nam domaća liga i domaći kup, a kad ću ja početi razmišljati o Anderlechtu... imamo mi još puno utakmica u međuvremenu, neću ja tako skoro početi razmišljati o Belgijancima", uz smijeh je zaključio dobro raspoloženi Bjelica.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 09:23