Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE

IGRAČI FENERBAHČEA IGNORIRALI NOVINARE, DINAMOVCI UŽIVALI U VELIKOJ POBJEDI 'Koliko sam mu ja već puta platio piće... Neka sad on počasti mene, ha-ha'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. rujan 2018. 10:01

Sigurno ste čuli za sintagmu ‘tursko groblje’. To bi značilo da netko prođe pokraj vas i uopće vas ne doživljava, na vas ne obraća pozornost. Upravo tako su igrači Fenerbahčea sinoć nakon teškog poraza u Maksimiru prolazili pokraj novinara. Turci su, dakle, pokraj nas prolazili kao pokraj turskog groblja... Doduše, možda bi netko od njih i stao da su uz hrvatske novinare bili i oni turski. Međutim, kolege su svi otišli na press konferenciju trenera Cocua, valjda su htjeli čuti Nizozemaca kako je doživio debakl u Maksimiru. Naravno problem bi kod nekih turskih igrača bio i jezična barijera, nije da baš previše pričaju na engleskom jeziku.

Ali kad malo bolje promislimo, što su nam to i Turci mogli kazati, bili su potpuni potučeni na travnjaku.

Dinamovci su, naravno, bili nasmiješeni, uživali su u svakom trenutku. Međutim, ono što je bitno, ni kod jednoga nismo primijetili neku veliku euforiju. Modri igrači su se ponašali kao da je zapravo sasvim normalno da su tako ‘složili’ veliki Fener. Očito, plavi momci pucaju od samopouzdanja. Valjda znaju koliko su dobri.

- Bila je ovo stvarno sjajna utakmica, nisam očekivao ovako dobar rezultat, Je l’ bila najbolja otkako sam u Dinamu? Pa ne znam baš, protiv Beer Sheve smo također igrali odlično u Maksimiru. Ipak, realno, nisam se baš nadao tako uvjerljivoj pobjedi, ako smo znali da imamo velike šanse. Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili - kazao je jedan od Dinamovih junaka Izet Hajrović, strijelac dvaju pogodaka.

Na pitanje hoće li počastiti Olma zbog one asistencije, nabacio je veliki osmijeh:

- Ha, koliko sam mu ja već puta platio piće... Neka sad on počasti mene, ha-ha...

Čuli smo i reprezentativnog vratara Dominika Livakovića:

- Ovo je sigurno najbolja utakmica otkako sam ja u Dinamu. Hvala navijačima. Jeste li vidjeli koliko bolje igramo kad imamo njihovu sjajnu podršku? To nam jako puno znači, motiv je onda na vrhuncu. Puni smo optimizma za dalje, ali trebamo ostati mirni. Ovo je velika pobjeda, no nema nikakve euforije.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
04. svibanj 2024 18:11