Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

BJELICA NAHVALIO ČUDESNI GOL PETKOVIĆA, PRIZNANJE SJAJNOM POTEZU ODAO I TRENER LOKOSA 'Petković je zabio sjajan gol, bolji je igrač nego sam mislio'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 11. studeni 2018. 22:00

Nakon Dinamove pobjede protiv Lokomotive 1:0 u Kranjčevićevoj dijametralno suprotnog raspoloženja došli su treneri Nenad Bjelica i Goran Tomić pred novinare, a presicu je otvorio sretan Dinamov strateg.

- Apsolutno sam prezadovoljan ovim sjajnim ciklusom u kojem smo u sedam dvoboja upisali sedam pobjeda! Ovo je bila iznimno važna utakmica, nakon mentalnog i tjelesnog pražnjenja u četvrtak smogli smo snage da svladamo jaku Lokomotivu, koja je potvrdila zašto je druga na ljestvici. Bili smo bolji u prvom, Lokosi u drugom dijelu. Pali smo u nastavku jer smo u sastavu imali petoricu igrača koji nemaju kontinuitet igara (Moharrami, Dilaver, Musa, Moro, Šitum). Bilo je dosta šansi i ponosan sam na svoje igrače, ovom smo se pobjedom odvojili na ozbiljnih osam bodova prednosti uoči reprezentativne stanke - rekao je Nenad Bjelica.

- Dinamo je bio bolji i življi u prvih pola sata, a onda smo uspostavili ravnotežu do kraja prvoga dijela, dok smo u drugom poluvremenu dominirali. Zadovoljan sam igrom svoga sastava, ali sam izrazito nezadovoljan i razočaran rezultatom jer smo zaslužili više! Ali zakazali smo u realizaciji, teško je očekivati da će netko stvoriti više prilika za pogodak nego što smo ih mi stvorili protiv Dinama, a kad ne zabiješ gol, onda moraš pognute glave napustiti travnjak - govorio je Tomić.

Potom su obojica trenera nahvalila virtuoza Brunu Petkovića i njegove čudesne škarice, Bjelica je istaknuo:

- Takvi se golovi rijetko viđaju i sretni smo što je Bruno s nama. Bit će on još bolji, bit će još sličnih pogodaka - govorio je Bjelica, a Tomić je dodao:

- Petković je bolji igrač nego što sam mislio! Zabio je sjajan pogodak, iako smo mi užasno loše stajali u obrani kod tog gola - kaže Tomić.

U ovoj će prvenstvenoj stanci Dinamo ostati bez 12 reprezentativaca, na treninzima će Bjelica imati samo 14 igrača, pa će za subotnje gostovanje i prijateljsku utakmicu u Širokom Brijegu pozvati i četvoricu igrača iz B momčadi.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 21:57