Damir Krajac / CROPIX CROPIX
USKORO DEBI?

DINAMO POSLAO IGRAČA NA POSUDBU U SUSJEDSTVO, A NOVO POJAČANJE VEĆ TRENIRA S PRVOM MOMČADI U Maksimiru kažu da se na prvu vidi njegova klasa

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. veljača 2020. 09:44

Roko Baturina, 19-godišnji Dinamov napadač, do kraja sezone bit će na posudbi u slovenskom prvoligašu NK Bravo. Baturina se već priključio novoj momčadi, kojoj će pokušati pomoći u zadržavanju prvoligaškog statusa. NK Bravo trenutno je na pretposljednjem 9. mjestu, s dva boda manje od Tabora iz Sežane. Baturina je na početku sezone konkurirao i za prvu momčad, odigrao i nešto minuta, ali u trenutnoj konkurenciji kod Bjelice se nije uspio nametnuti, a u Maksimiru su procijenili da mu je bolje otići na posudbu u Sloveniju nego da dalje igra za Dinamo II u 2. HNL, gdje je u prvom dijelu sezone bio standardan prvotimac.

Velšanin robbie Burton trenira s prvom momčadi modrih

Mladi Velšanin Robbie Burton (20) koji je neki dan stigao iz Arsenalove U-23 momčadi trenutno je u programu prve Dinamove momčadi. Kažu nam u Maksimiru da se vidi da je Burton tehnički potkovan igrač, ali naravno da mu treba određeno vrijeme da se prilagodi i da dođe na pravu igračku razinu.

Zagreb, 190219.
Stadion Maksimir, igraliste Hitrec-Kacijan.
UEFA Youth League, juniori, utakmica GNK Dinamo - FC Lokomotiv Moskva.
Na fotografiji: Roko Baturina, Vadim Loginov.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Roko Baturina (lijevo)

Hoćemo li uskoro vidjeti i njegov debi za prvu momčad? Tko zna, možda i dobije poneku minutu, iako je izvjesnije da će ovog proljeća više igrati za Dinamo II, za momčad koju vodi Igor Jovićević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:55