Screenshot: Youtube
PRIPREMNA UTAKMICA

DINAMO 'SLOMIO' RUMUNJE S DVA GOLA U DVIJE MINUTE, SRPSKI NAPADAČ DEBITIRAO S GOLOM Evo kako je Bjelica komentirao prvijenac srpskog napadača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2019. 18:24

DINAMO - POLITEHNICA 2:0 (Olmo 74', Andrić 75')

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Moharrami (od 73. Matel), Dilaver, Lešković, Leovac - Gjira (od 73. Franjić) - Hajrović (od 61. Ćuže), Gojak, Olmo, Oršić (od 73. Šitum) - Petković (od 73. Andrić)

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Rusu - Arias, Frasinescu, Rosu, Sin - Qaka, Cioinac - Petre, Knowles, Almada - Sanoh (još su igrali: Cobrea, Mihalache, Mihaescu, Bosoi, Mendes, Ndongala, Mimoun, Bekui, Pirvulescu, Enoh, Rus, Zaharia)

Nogometaši Dinama nastavili su dobrim igrama i rezultatima na pripremama u turskom Beleku.

Danas su Modri odigrali utakmicu protiv rumunjske Politehnice koja je u ponedjeljak odgođena zbog jake kiše i slavili s 2:0.

Strijelci za hrvatskog prvaka bili su Dani Olmo u 74. i Komnen Andrić, debitant u dresu Dinama, u 75. minuti.

Olmo je zabio sjajnim udarcem sa 17 metara nakon prodora i asistencije Gojaka s lijeve strane, dok je Andrić svoj prvijenaca zabio s par metara na asistenciju Španjolca. Šitum je projurio po lijevoj strani, precizno gurnuo na liniju kaznenog prostora do Olma koji šalje loptu pokraj golmana na desno gdje ju Andrić bez problema posprema u mrežu.

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

"Kao što sam već rekao i nakon zadnje utakmice, mi ćemo izgledati sve bolje jer su fizički ovi igrači koji su igrali danas imali dva dana više odmora od onih koji su igrali zadnju utakmicu. Dva dana odmora u ovoj fazi priprema puno znače i zato mislim da je ekipa dobro izgledala tjelesno i igrački, pogotovo prvo poluvrijeme. Igrali smo dosta brzo, otvarali bokove. Mislim da smo zasluženo pobijedili na kraju, a najvažnije je da su nam igrači trkački izgledali puno bolje nego u prethodnim utakmicama", rekao je Bjelica.

Komentirao je Bjelica i debi srpskog napadača Andrića i njegov gol.

"Dani (Olmo) i Mario Šitum su mu odradili veliki dio posla, on je bio tamo gdje treba biti. Za svakog je napadača bitno zabijati, pa makar bilo i ovako na prazan gol. Za njega će to biti sigurno podsrek za dalje", dodao je Dinamov trener.

Dinamo sljedeću prijateljsku utakmicu igra već u srijedu (15h) protiv poljskog Slaska iz Wroclawa.

Linker
26. travanj 2024 19:41