Foto: Ante Cizmic / CROPIX
VELIKA REKONSTRUKCIJA

DINAMOV BI NAPAD IDUĆE SEZONE MOGAO IZGLEDATI PUNO DRUGAČIJE Najbolji nogometaš već na ljeto napušta Maksimir?! Stigne li ponuda dobiva zeleno svjetlo

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. svibanj 2018. 16:32

Uistinu nas zanima kako će izgledati Dinamov napad iduće sezone. Osim Budimira, za Dinamo je već potpisao bosanskohercegovački reprezentativac Luka Menalo, koji trenutačno igra za Široki Brijeg. Menalo je primarno ljevokrilni napadač, ali može igrati i na desnoj strani.

Logično da se dolaskom Budimira postavlja pitanje što će biti s Arminom Hodžićem. Ove je sezone u krizi, nije se uspio nametnuti, a sad je dobio još jednog velikog konkurenta, sličnih igračkih karakteristika, koji potpisuje sjajnu sezonu. Špekulira se da bi Hodžić ovog prijelaznog roka mogao pronaći novu sredinu, ali takve špekulacije u klubu odbacuju i kažu da će sljedeće sezone Hodžić sigurno ostati u plavoj svlačionici.

Nisu odustali od Grezde

Prije nekoliko dana u našim ste novinama mogli pročitati razgovor s najboljim nogometašem Dinama, Soudanijem. Na pitanje ostaje li sljedeće sezone u klubu kazao je da ne zna te da je sve na ljudima iz Dinama. To i jest točno, treba vidjeti kako će se ta priča rasplesti. Jer morate znati da je ove zime, kad je odbijena ponuda za Soudanija iz Nottingham Foresta, alžirskom reprezentativcu rečeno da će naljeto dobiti zeleno svjetlo ako stigne adekvatna ponuda.

Zagreb, 040418. 
Stadion u Maksimiru.
Polufinale Hrvatskog kupa izmedju GNK Dinamo i  HNK Rijeka.
Na fotografiji: Hilal Soudani, Jakov Puljic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Za Dinamo je bilo bitno osvojiti naslov prvaka, što će mu, po svemu sudeći, i uspjeti. Da nije bilo Mr. Derbyja, tko zna bi li se to dogodilo. U Dinamu zaista više neće moći zadržati Soudanija ako stigne ponuda za njegove usluge, konačno, ne bi to bilo ni korektno s obzirom na sve što je taj sjajni napadač napravio za plavi klub.

Vinkovci, 140418. 
Utakmica 29. kola HT Prve lige, 
NK Cibalia - GNK Dinamo. 
 Na fotografiji: Soudani i Tomasevic Josip.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX / CROPIX
Soudani

Više nije u cvijetu mladosti, ovog ljeta, vjerojatno, stiže posljednja prilika za transfer. Konačno, prodajom Soudanija Dinamo bi se riješio njegove plaće, koja iznosi milijun eura godišnje, što pak znači da bi, s obzirom na trajanje njegova ugovora, plava blagajna uštedjela dva milijuna eura. Uz, naravno, zaradu od transfera, za koju se predviđa da bi iznosila oko milijun eura. Naime, upravo je za tu cifru zimus mogao plavi dres zamijeniti dresom Nottingham Foresta. Kad bi se nas pitalo za prognozu, kazali bismo da nam se čini da Soudani ovog ljeta odlazi iz Dinama.

Da je Soudani blizu odlaska, govori i informacija da Dinamo nije odustao od dovođenja Erosa Grezde, krilnog napadača Osijeka, kojeg su željeli dovesti još zimus. Također, od ljeta se u napadačku formaciju, kako sada stvari stoje, priključuje i Antonio Marin, također krilni napadač, koji je već bio s Modrima na zimskim pripremama u Turskoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 20:42