Goran Sebelic / CROPIX
ROĐENI STRIJELAC

DINAMOVO POJAČANJE SE PREDSTAVILO U VELIKOM STILU Mario Gavranović iz prva dva dodira zabio dva gola, pa prešao u drugu momčad i opet zatresao mrežu

Nogometaši Dinama nalaze se na zimskim pripremama u Rovinju, a novo pojačanje iz Rijeke odmah se predstavilo u dobrome svjetlu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. siječanj 2018. 09:13

Ujutro Dinamovi igrači treniraju u hotelu, u teretani, ili okolici, trčeći po parkovima i šumama. Jučer su tako odradili svoje prve obveze, tako i prvi trening na rovinjskom igralištu u poslijepodnevnim satima. Treniraju s igračima i članovi stožera, primjerice, Cvitanovićevi pomoćnici Ivo Milić i Marko Marić vratili su se mokri, oznojili su se kao da se i sami pripremaju za proljetni dio sezone i HNL travnjake.

Na popodnevnom treningu odmah je Mario Cvitanović suprotstavio 11 protiv 11, dva puta po sedam minuta. Malo je izmiješao momčadi, nisu u oba dijela igrali u istom sastavu, a iskušavao je sustave 4-2-3-1 i 4-4-2 s “rombom”.

Goran Sebelic / CROPIX

Zanimljivo je, u prvom dijelu u “romb” formaciji igrali su u napadu Gavranović i Soudani i u tih 7 minuta postigi tri pogotka. Gavranović je iz prva dva dodira zabio dva pogotka, a Soudani je potom dodao još jedan.

Goran Sebelic / CROPIX

U nastavku je Gavranović preselio u “drugu” momčad, tamo mu je partner u napadu bio mladi Antonio Marin, Gavranović je iz sljedećeg udarca ponovno zabio, ali mu je gol poništen zbog zaleđa.

U svakom slučaju, predstavio se u dobrom svjetlu, a bio je trener Mario Cvitanović zadovoljan i većinom ostalih igrača. Vidljiv je taj početni entuzijazam i motiv kao obično na početku priprema.

Linker
26. travanj 2024 08:35