CROPIX
GOLIJADA NA KRAJU PRVENSTVA

EVO ŠTO JE NENAD BJELICA PORUČIO NIKI KOVAČU, PA OTKRIO POZADINU NEUGODNE SITUACIJE Igrač Dinama u hitnoj pomoći usred utakmice odvezen sa stadiona

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 18. svibanj 2019. 22:37

Nogometaši Dinama su susretu pretposljednjeg, 35. kola HNL-a kao gosti u Zaprešiću svladali Inter s 3:2 (2:2).

Vodeći Dinamo, koji je odavno osigurao naslov, sada ima 89 bodova, 26 više od druge Rijeke, dok je Inter, koji je prije četiri dana osigurao ostanak, ostao osmi sa 31 bodom, dva manje od sedmog Slavena Belupa, ali nedostižnih devet više od devete Istre 1961.

Nenad Bjelica prvi je došao pred novinare...

- Čestitao bih svojoj momčadi na još jednoj pobjedi, rekao bih, posve zasluženoj iako smo imali faze igre u kojima smo dobro izgledali, a i faze u kojima nismo. To vrijedi za zadnjih 15 minuta prvog dijela, dali smo Interu previše prostora, što nas je koštalo. U drugom smo dijelu kontrolirali utakmicu, zabili, ali ekipama kao što je Dinamo ne smiju se događati takvi padovi. Čestitam Interu na dobroj utakmici i ostanku u 1.HNL - rekao je Bjelica.

Amer Gojak iz Zaprešića je otišao s hitnom pomoći.

- Tako je, dobio je udarac u rebro, vidjet ćemo kad napravi pretrage u kakvom je stanju. Trojac koji se vratio (Ademi, Majer, Gavrnović, op. a.)? Ademi je odradio 90 minuta, najvažnije je da je što se tiče ozljede sve u redu. Majer također, mogu biti zadovoljan angažmanom, ali logično da nisu još u top formi.

Bjelica je čestitao i Niki Kovaču na osvojenoj Bundesligi.

- Velike čestitke, još prije dva mjeseca, kad je imao zaostatak, rekao sam da će biti prvak. Želim mu također sve najbolje u finalu Kupa - završio je.

Samir Toplak bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi.

- Loš početak utakmice, dekoncentracija, Dinamo je to znao iskoristiti. Bojao sam se raspada, ali uspjeli smo se vratiti. Otpustili smo kočnice, vidi se da nemamo pritiska. Dobro smo parirali Dinamu, a onda je opet uslijedio pad koncentracije i bilo se teško ponovo vraćati, iako su nam Modri dali prostora, mogli smo igrati. Ali na kraju sam sretan i zadovoljan. Dali smo priliku nekima juniorima u drugom dijelu, a to ćemo napraviti i u Osijeku - jasan je bio strateg Intera.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 07:17