Screenshot
KAD POPUSTE KOČNICE...

FOTO: DINAMOV BRANIČ PONOVIO FOTOGRAFIJU KOJA JE S VRSALJKOM U GLAVNOJ ULOZI OBIŠLA SVIJET 'Ludi' Zagorac kao od majke rođen, 'a u glavi promaja!'

Piše: HinaObjavljeno: 27. svibanj 2019. 01:35

Dugo u noć trajalo je slavlje u svlačionici Dinama nakon pobjede nad Hajdukom (3:1) i proslave naslova prvaka HNL-a na Maksimiru. Bjelica i društvo bili su iznimno raspoloženi, a svlačionicom se orilo gromoglasno skandiranje i zajedničko pjevanje.

"Derbi je bio dobar, a trener nas je jako dobro napalio, iako za to nije bilo potrebe kad igraš s Hajdukom." kazao je vratar Dominik Livaković.

Dinamo je ove sezone nakon skoro pola stoljeća čekanja 'prezimio' i u Europi doguravši do osmine finala u kojem je ispao od Benfice. Modri su posljednji put dohvatili euro-proljeće u sezoni 1969/70. plasiravši se u četvrtfinale Kupa pobjednika kupova u kojem su ispali od Schalkea.

"Odigrali smo 57 utakmica u sezoni, čestitam dečkima na svemu. Na sjajnoj godini, pa i pobjedi u večerašnjoj utakmici. Kao trener ne mogu biti više ponosan nego što jesam, sa svime. Kako su dečki radili, trenirali, kako su se ponašali tijekom cijele godine. Riječ je o velikim profesionalcima i sjajnim ljudima. Veselim se novim izazovima koji nas čekaju dogodine," rekao je Bjelica.

Posljednju utakmicu u dresu zagrebačkoga kluba vjerojatno je odigrao mladi Španjolac:

"Ovo je bio najbolji način za završiti sezonu, pobjedom protiv Hajduka. Šteta što nismo osvojili Kup, ali idemo dalje, sada trebamo slaviti", rekao je Dani Olmo za kojega su već odavno zainteresirani brojni europski velikani.

Drugi vratar Dinama Danijel Zagorac na osebujan je način proslavio titulu prvaka HNL-a. Naime, na svome je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je, kao od majke rođen, peharom prekrio međunožje.

"Kad 32 godine odu u vitar i u glavi nastane promaja...", dodao je Zagorac u opisu fotografije.

View this post on Instagram

Kad 32 godine odu u vitar i u glavi nastane promaja...

A post shared by Danijel Zagorac (@danijel_zagorac_1) on

Dinamov branič Amir Rrahmani na prigodan je način odlučio proslaviti osvajanje naslova prvaka. Kosovski je reprezentativac pozirao uz Dinamovu zastavu na isti način na koji je Šime Vrsaljko slavio srebrnu medalju na Mundijalu u Rusiji prošle godine. Fotografija koja je obišla svijet prikazuje Vrsaljka kako leži na hrvatskoj trobojnici vidno umoran, ali sretan i ispunjen ponosom.

View this post on Instagram

champions again and again

A post shared by Amir Rrahmani (@amir_rrahmani13) on

Rrahmani je inscenirao sličnu pozu te na taj način pokazao koliko mu znači titula prvaka hrvatske nacionalne lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 09:56