Foto: Vojko Basic / CROPIX
NOVA PROMJENA

HAJDUK GA JE PRODAO ZA 'SITNIŠ', A SAD JE OSTVARIO VELIKI TRANSFER Najbolji hrvatski strijelac u Europi dobiva neočekivanu priliku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2020. 17:03

Tomislav Kiš nastavlja karijeru u Južnoj Koreji. Objavio je informaciju njegov klub Žalgiris i na taj se način oprostio od najvećeg pojačanja posljednjih godina...

Doduše, oproštaj će imati svoj rok trajanja, jer taj 25-godišnjak ide na jednogodišnju posudbu. Karijeru će nastaviti u južnokorejskom prvoligašu Seongnamu, a postoji i opcija produživanja suradnje, pa i otkupa ugovora.

Nekadašnji napadač Hajduka bio je u jednom trenutku i najraspoloženiji hrvatski napadač, jer je imao uistinu sjajnu statistiku, gotovo gol po utakmici. Tako je za zelene zabio 27 golova u 31 utakmici u cijeloj kalendarskoj godini.

Jedan je od onih koji je Poljud napustio za "sitniš" (Kortrijk), a nakon toga igrao je i za Cercle Brugge, Soligorsk. Ipak, nakon što je potpisao za Žalgiris, njegovo samopouzdanje je "proključalo". Zabijao je kao na traci, pa se dobar glas pronio sve i do Južne Koreje gdje će dobiti pristojnu šansu. A sedmerostruki prvak to sigurno je...

Linker
08. svibanj 2024 06:42