Joan Carrillo
 Tom Dubravec / Hanza Media / CROPIX
RIJEČ TRENERA

HAJDUK SLAVIO, ALI CARRILLO NIJE POTPUNO ZADOVOLJAN 'Bili smo nedorečeni u napadu, bio sam ljut zbog akcija koje su mogli puno bolje završiti'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. listopad 2017. 23:34

U posljednjoj utakmici 12. kola HT Prve HNL Hajduk je u Splitu pobijedio vinkovačku Cibaliju sa 2-1 (1-1) i tako se približio na samo dva boda od drugoplasirane Rijeke te na sedam bodova zaostatka za vodećim Dinamom.

Sva tri pogotka pred oko 6000 gledatelja na Poljudu pala su izvan kaznenog prostora. Prvo se zatresla mreža vinkovačkog gola, kad je Toma Bašić u 6. minuti odlično izveo slobodan udarac sa 23 metra, prebacio živi zid te snažnim i preciznim udarcem svladao Brkića.

No, samo sedam minuta poslije Cibalia je izjednačila. Hrvoje Plum se iznenada s više od 20 metara odlučio pucati prema Hajdukovim vratima, što je iznenadilo i Dantea Stipicu pa su gosti došli do izjednačenja. To je bio i rezultat prvog poluvremena u kojem je Cibalia bila ravnopravan suparnik 'bijelima'.

- Primili smo pogodak uz nedostatak sportske sreće, ali pripremili smo se za ovakvu utakmicu, za defanzivne goste. U drugom dijelu smo napravili male rošade, zabili smo gol i imali smo još prilika. Zaslužili smo pobjedu, ali ne možemo biti potpuno zadovoljni. Bili smo nedorečeni u napadu, bio sam i malo ljut zbog akcija koje su mogli puno bolje završiti. Sa asistencijom, a ne u solo akciji. Derbi ? Analizirat ćemo naše pogreške kako bi bili spremni za dvoboj sa Dinamom - kazao je trener Hajduka Joan Carrillo.

Pobjednik je odlučen u 57. minuti. Kapetan Hajduka Josip Radošević odlučio se na udarac lijevom nogom sa 18 metara i vrlo precizno pogodio desni donji kut vinkovačkih vrata.

- Plan nam je bio dovesti Hajduk u nervozu što smo uspjeli posebno u prvom dijelu kada nisu hajdukovci imali rješenja. Prepoznali su to i gledatelji na tribinama pa su domaće igrače počastili negodovanjem. Nažalost, primili smo pogotke iz individualnih pogrešaka. Upozoravali smo da Hajduk ima prekid, da ne smije doći u situaciju da nam zabije iz prekida, ali baš se to dogodilo. Međutim, budemo li na ovom nivou protiv momčadi sa dna ljestvice, onda možemo računati na bodove. Derbi ? Blagu prednost dajem Hajduku - poručio je nakon susreta trener gostiju Mladen Bartolović.

Linker
26. travanj 2024 20:55