Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

HAJDUKOV TRENER NIJE MOGAO IZBJEĆI NEZGODNO PITANJE O TORCIDI Evo što je poručio o odnosu s navijačima i povicima s tribina

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. prosinac 2017. 20:32

Na presici nakon visoke Hajdukove 5:0 pobjede protiv Intera u 20. kolu Prve HNL nemoguće je bilo izbjeći pitanje o navijačima.

Torcida sa sjevera vrijeđala je upravu, a i igrače, a zvižduci na takve reakcije stizali su s drugih dijelova stadiona.

"Odnos s navijačima opterećuje sve ljude u klubu, uključujući igrače. Ne volim previše govoriti, volim raditi najpoštenije što mogu. Nakon utakmice u Osijeku rekao sam navijačima da ćemo se baciti na glavu i dati sve od sebe. Važno je da igrači pokažu da će se s vremenom vratiti prava atmosfera na tribinama koju je Hajduk otpočetka imao", rekao je nakon susreta Hajdukov trener Željko Kopić.

"U prvom smo se poluvremenu borili s vjetrom i problemom u protoku lopte prema naprijed. U drugom smo dijelu tražili igru u situacijama jedan na jedan, a prvi gol kao da nam je skinuo breme tereta pobjede. Drago mi je da je onda krenulo i da smo uvjerljivo slavili. Polusezonu smo završili na drugom mjestu na tablici, u polufinalu smo Kupa. Igrači su se borili i davali sve od sebe, a mi smo uhvatili smjer. Napravit ćemo kompletnu analizu i vidjeti što je optimalno za Hajduk. Nijednu odluku nećemo donijeti naprečac. Drago mi je da kažete da imamo novca za pojačanja, ako zaista ima, nadam se da ćemo s tim budžetom nešto pametno napraviti", dodao je Kopić.

S druge strane, Interov trener Samir Toplak kratko je rekao: "Raspali smo se u drugom dijelu. Platili smo danak izostancima i utakmici s Rijekom. Baš mi je teško, tužan sam. Žao mi je što nisam mogao dovesti kompletnu momčad".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
27. travanj 2024 00:20