CROPIX
KRAJ POLUSEZONE

BOŽIĆNE ŽELJE TRENERA HAJDUKA! KOPIĆ PROGOVORIO O POJAČANJIMA BIJELIH Objasnio sportskom direktoru: To je tip igrača kojeg bi svaki trener morao imati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2017. 13:30

Trener Hajduka Željko Kopić održao je press konferenciju za kraj polusezone koju su Bijeli dočekali na drugom mjestu HNL-a, 12 bodova iza vodećeg Dinama te dva ispred Osijeka i tri ispred Rijeke.

"Rezultat je dobar. U pet kola ostvarili smo 13 bodova, ušli u polufinale Kupa i to su rezultati koji me čine zadovoljnim i ponosnim na ono što smo u relativno kratkom periodu odradili. Dojam koji smo ostavljali na utakmicama bio je ponekad problematičan i moramo to dobro analizirati pa ćemo zajedno sa sportskim direktorom donijeti procjene", rekao je Kopić pa nastavio:

"Naravno da biti drugi nije uspjeh za Hajduk i moj je cilj ići prema gore. Koliko god možemo ove pa onda i sljedeće sezone. Nekakve okvirne razgovore o pojačanjima smo već vodili, ali nismo još napravili kompletnu analizu. Učinit ćemo sve da u iduću polusezonu uđemo još kvalitetniji, no jedno su trenerove želje, a drugo neki limitirajući faktori."

Nastavio je Kopić o pozicijama na kojima bi se volio 'ojačati'.

"Sustav 4-3-3 je nešto što sam ja u velikoj većini klubova igrao i gdje se dobro osjećam. U njemu se može iskazati napadački potencijal, što smo mi i pokazali otkako sam ovdje. Razgovarao sam s Brancom o tome i on ima jasnu sliku o tome što treba da bi momčad izgledala još kvalitetnije. Moja želja je da unutar igračkog kadra imam pojedince kako bi mogli igrati i s trojicom iza te ako se na tržištu može dovesti prava, klasična desetka, mislim kako bi je svaki trener morao imati."

Linker
03. svibanj 2024 14:43